(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Gæstebogen.

OBS. – Indlæg omkring aftaler og lign. Bedes holdes til vores “Væggen”

 

Vores gæstebog er til tak for sidst. Eller oplevelser i klubben. (Husk ikke at oplyse navne)

Opslag som ikke overholder dette vil blive slettet. – Brug “Væggen” til at søge på.
Det er for nemmere at kunne svare på opslag på “Væggen”.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
Cirkus skrev den 24. juli 2020 kl. 19:01
Rikke, problemet er at lige nu har klubben ingen mulighed for at vide hvem der skriver sig på da alle jo er anonyme. Hvem som helst kan lave 50 opslag om at de kommer, og så kommer ingen, klubben kan ikke straffe misbrug da der ingen medlemmer er at straffe. Hvis det kun var medlemmer der kunne skrive på væggen at de kom så kunne det måske virke, men lige nu har klubben ingen mulighed for at gøre fra eller til. Og vi som gæster som jo er hele grundlaget for klubben går måske et andet sted hen og hvad god forretning er der i det? En klub uden gæster er da dårlig forretning og tvivler på at det er en god forretning og have 3-4 stamgæster siddende i baren og sludre om ligegyldigheder. Sørgeligt med sandt, og sjovt nok ville jeg jo ønske at klubben havde et login til dem der var medlemmer så kun seriøse kunne skrive sig på og så man kunne regne med hvem der dukkede op og hvis klubben så gjorde noget ved de ønsker der er som fikse rummet med glory, sørge for sprit og køkkenrulle i alle rum. Og hvad der ellers er af ønsker så ville det jo være en fed klub man havde lyst til at bruge og lægge penge hos.
Administrator-svar af: Thenador
Nu er konceptet ikke nyt i DK. Der er andre som bruger det samme setup med ikke at have profiler. Og har brugt det i mange år. Man skal ikke være medlem eller have et medlemskab på scor, for at komme i klubben. Det er et tilvalg. - Men swingland tilbyder ikke muligheden for profiler på siden. Og klubben har altid haft sprit og køkkenrulle i alle rum hvor der var læder på madrasserne. Og da vi har i vores lukke tid, ombygget klubben. Var vi det i stort set alle rum. Klubben er for alle, også folk som ikke skriver sig på.
Rikke37 skrev den 24. juli 2020 kl. 16:36
Øv øv øv hvor er det bare ærgerligt med alt det brok. Jer der er utilfredse. Bliv væk hvis I er så utilfrede ,og find et andet sted at brokke jer. VI HAR EN FANTASTISK KLUB....... det er kun os selv der gør den bedre. Da swingland havde den anden hjemmeside, var det faktisk begrænset hvor mange der var klubmedlemmer ( hvor man både have adgang til hjemmesiden og kom ind til klubmedlems pris) . Oplevede en del der kun brugte klubbens gratise muligheder og havde meget travlt med, at ville følges for at komme billigere ind. Hvis alle blev bedre til at bruge væggen til at melde sin ankomst, fungere det ligeså godt, som før hvor man skrev sig på. Dengang skrev folk sig på men dukkede ikke op eller dukkede op uden at skrive sig på .
*one4you* skrev den 23. juli 2020 kl. 22:12
Cirkeline: Der er kommet flere nye kunder i klubben, Corona perioden har desværre forhindret afholdelse af en stor Scor fest i klubben. Men der vil komme mange tiltag fremadrettet, som vil gøre, at der kommer flere i klubben. Der er måske mistet et par kunder, som forhåbentlig kommer retur, og vil nyde det frække liv, som kommer i klubben med endnu flere kunder. Forandring er ikke nemt, men vent og se. ?
Cirkeline skrev den 22. juli 2020 kl. 18:14
Det kan godt tænkes i er trygge ved det nye, så kaldte afprøvet koncep ??? men det virker mere som om i stædige og tungnemme, så i stedet for at lytte til jeres brugere, ignorere i det blot og “håber” det nok skal gå, men så lukker i vel bare som de andre der forsømmer sine kunder. I har jo ikke retfærdiggjort jeres valg, i har ikke forklaret hvorfor det skulle gavne os som gæster, hvorfor ikke fortælle lidt om hvorfor i har valgt det og at sige i er en forretning er ikke et svar, er i totalt naive, og kan i ikke selv se at vi som gæster i utilfredse, når vi er igennem en tilvænning til den tid har i mistet de fleste kunder, og så er der kunne de sædvanlige tilbage. Det er sgu ærgerligt når i nu har rammerne til at lave en fantastisk klub. Hvis ikke har nogle ideer til at forbedre klubben og imødekomme ønsker, hvis i ikke kan tage de faciliteter og bidrage med noget nyt og spændende, hvorfor så i alverden drive en klub? Man kunne lave så mange opfindsomme ting med de rum i har, og omdanne det til rum der opfordre til fræk leg. Men det er lidt som at snakke til en dør, der sker ikke en pind.
Administrator-svar af: Birgitte
Kære Cirkeline Nu er det sådanset os der sider med regnskaberne. Og vi klager ikke. ALDRIG har klubben været så besøgt. Vi er selvfølgelig kede af at ikke alle kan se hvor godt, dette nye tiltag er. Men vi håber at i alle vil give det hele en ekstra chance. Al begyndelse er svær, men langt fra umulig. Mange kærlige hilsener Dan og Birgitte
De to uskyldige skrev den 22. juli 2020 kl. 01:55
Hvordan retter / sletter man et indlæg på væggen ? /os En klub-side uden profiler, foto, fora og chat, giver ikke megen værdi for hverken klub eller medlemmer.
Administrator-svar af: Thenador
Man kan ikke rette sine opslag på væggen. Det er kun administratore som kan dette. Og som nævnt før til andre. Så er vores koncept ikke uprøvet i danmark. Og vi er derfor tryg ved at få det til at fungere. Men det kræver tilvænning af hvordan swingland nu fungere på siden
HF skrev den 21. juli 2020 kl. 21:47
Som mange andre siger, så er det ikke tydeligt om et abbonament på scor er = medlem i klubben? Om man skal være medlem begge steder eller hvad? Hvis man forstillede sig at man kunne have en meget enkel profil, med billede om 5 linier tekst og så kunne skrive sig på “vi kigger forbi” så ville man som minimum kunne se hvem der har tænkt sig at dukke op. Lige nu er det virkelig i blinde man tager i klub hos jer. Enten er jeres klub mega Tom eller også er det kun meget få er benytter “væggen” i hvert fald så står man der og tænker er det besværet værd at køre hele vejen der ned og så er vi tre gutter der render rundt og glor på hinanden og ingen action og heller ingen mulighed for at lave aftaler. Jeg smutter sgu nok bare ind til kbh og går i klub. Så med mindre scor betaler jer en masse penge så mister i kunderne ganske langsomt.
Administrator-svar af: Thenador
Nu er konceptet ikke nyt i DK. Der er andre som bruger det samme setup med ikke at have profiler. Og har brugt det i mange år. Man skal ikke være medlem eller have et medlemskab på scor, for at komme i klubben. Det er et tilvalg. - Men swingland tilbyder ikke muligheden for profiler på siden.
jam67 skrev den 21. juli 2020 kl. 16:39
Kære Swingland Jeg bliver desværre nødt til at stemme i og kritisere samarbejdet med scor. Jeg vil ikke betale for at være med på scor og er ærgerlig over man ikke kan se hvem som kommer. Det gør det unægteligt meget mere besværligt for en singlefyr Derfor bruger jeg nu væggen men det er ikke alle der melder sig der og derfor kommer jeg nok ikke så ofte mere, desværre.... Jeg ved godt klubben er en forretning, . Jeg kender selvfølgelig ikke aftalen med Scor, men som kunde i jeres virksomhed er jeg blevet betydeligt mindre tilfreds
Administrator-svar af: Thenador
Det er ikke et krav at have en profil på scor, ej hellere at være medlem derind. Men en mulighed. Vi har valgt at gøre det muligt at bruge væggen. Desværre kræver det tilvænning at bruge den til at skrive når man kommer
HardCorePar skrev den 18. juli 2020 kl. 17:44
Ohh yeah, det der man adgang til gabestok fra gloryrummer på første, ville være en super fed ide, man kan jo evt fra indersiden have ligesom en skabslåge man kan lukke for hvis ikke man ønsker at benytte det. Damn det kunne bliver til nogle frække setups. Vi stemmer for, så laver jeg et setup men mine to slavetøser.
Instant karma skrev den 18. juli 2020 kl. 14:47
Ok at i forringer service her på siden, synes bare entrepriserne burde afspejle det. I har bibeholdt samme pris som tidligere hvor man kunne se profiler, kommunikere og se tilmeldte på en aften. Kommer ikke til at gøre brug af klubben på egen hånd igen. Ville i selv købe koncertbillet til 500,- uden at vide hvem i skulle høre?
Administrator-svar af: Thenador
Vores Entre priser har aldrig været påvirket af hvad man kunne på siden eller ej. Så derfor vil en ny hjemmeside hellere ikke ændre på disse. Vi har valgt en anden tilgang til vores hjemmeside end før. - Hvilket kræver tålmodighed og tilvænning til den nye side og måde det fungere. Vi har imellemtiden med den nye side også lavet om i klubben for at udvikle os som klub.
Oneofakind og *one4you* skrev den 18. juli 2020 kl. 14:14
Tak for en fantastisk fræk og meget våd fredag aften ?
Birgitte skrev den 17. juli 2020 kl. 18:37
Hej Alle jer der skriver om Gloryhullerne. Jeg har hørt jeres ønsker. LOVER at lytte efter dem og gør alt hvad jeg kan for at opfylde dem. Selvfølgelig kan jeg ikke love at de er opfyldt allesammen , eller hvornår det sker. ?
Kinky par skrev den 16. juli 2020 kl. 23:21
Oh yeah, havde slet ikke tænk på at man kunne bruge gloryhullerne stående og på den må få konen knaldet. Det lyder frækt, det vil vi også prøve, har altid kun tænkt det var til BJ. Har i et gloryhuller hvor man kan stå? Vi har ikke besøgt jer endnu, men har det i tænkerne.
SheikOMar skrev den 16. juli 2020 kl. 17:11
Min tøs vil gerne prøve GB, men ynder anonymiteten, så vi kunne også godt bruge et gloryhuller hvor hun kunne stå, så kan vi lave det som arrangement hvor alle mænd kan komme og bruge hende igennem hullet.
Liderligt soloQ skrev den 16. juli 2020 kl. 17:08
Hej jeg stemmer lige med i kor, at jeg også ønsker gloryhuller hvor jeg kan stå og få en masse *fnis* ...uhh og den anden ide med hul fra gabestok ind i rummet er rigtig fræk, så tror jeg min herre godt kunne finde på at sætte mig fast i den gabestok ?
Os skrev den 15. juli 2020 kl. 21:12
Hej swingerland. Skal melde sig på vægge når i har intro aften. Da vi er helt friske på denne del ?
Administrator-svar af: Birgitte
Hej 🙂 Nej det behøver i ikke, men må gerne hvis i ønsker det .
Frk. Dogging skrev den 14. juli 2020 kl. 16:49
Øv i havde fjernet jeres gloryhuller ved siden af parfumer og oven på kan man ikke stå op ved hullerne ? Jeg ønsker virkelig i gør noget mere ud af glory rummet på 1 sal.
Parløb34 skrev den 13. juli 2020 kl. 19:33
Ja enig med de andre gæster, vi kommer ikke til at have en parprofil på scor, og når man ikke kan se hvem der kommer på jeres hjemmeside, tja så kommer vi i hvert fald ikke. En anden ting er jeres nye gloryrum, det er fint men der mangler tre ting, en kurv på væggen man kan ligge sine ting i, plads til man kan stå ved hullerne og en lem så man kan bruge gabestokken inde fra og lade hovede stikke ud. Det kunne være frækt at hun kunne bruges i munden mens kroppen ligger inde i rummet eller omvendt.
Thomas og Louise skrev den 10. juli 2020 kl. 20:11
Hej Swingland. Vi er simpelthen nødt til at sige, at det er et virkelig dumt tiltag I har lavet at samarbejde med Scor, når det åbenbart blokerer for muligheden for at se profiler og lave aftaler. Vi VED at vi LANGTFRA er de eneste der har det sådan. Det er altså en ommer, for I mister rigtig mange gæster på det her. Ikke nok med at Swingeren 1 og 2 jo eksisterer, der går også rygter om at Adam og Eva åbner igen snart. I burde seriøst spørge jer selv hvad der er vigtigst - at have et samarbejde med Scor eller holde på jeres gæster, så de ikke søger til andre klubber. Det her er altså VIRKELIG dumt lavet
Administrator-svar af: Thenador
Vi takker for jeres synspunkt. Men vi ser vores klub som en forretning. Og derfor er vi nød til at tænke på hvad der er bedst for klubben.
*one4you* skrev den 10. juli 2020 kl. 14:36
Tucan er også samarbejdspartner med Scor. De bruger deres “væg” og loge på Scor til at søge. Når landets største klub kan få det til at fungere, så kan Swinglands kunder også. ? Oneofakind og jeg takker for en super dejlig torsdag aften i klubben. ?
Claus skrev den 9. juli 2020 kl. 16:59
Hej med jer Kunne nu altså være dejligt hvis man kunne se hvem der kom Også om man lige kunne se profiler Og lave aftaler Har normalt 1 til 2 villige kvinder med Når jeg kommer Ellers en dejlig clup Og ikke mindst de nye Madrasser
Administrator-svar af: Thenador
Hej Claus. Desværre er det ikke muligt lige pt. Vi har et samarbejde med scor, hvilket gør vi er forhindret i visse tiltag.
X