(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Gæstebogen.

OBS. – Indlæg omkring aftaler og lign. Bedes holdes til vores “Væggen”

 

Vores gæstebog er til tak for sidst. Eller oplevelser i klubben. (Husk ikke at oplyse navne)

Opslag som ikke overholder dette vil blive slettet. – Brug “Væggen” til at søge på.
Det er for nemmere at kunne svare på opslag på “Væggen”.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
208 indlæg.
Birgitte skrev den 17. juli 2020 kl. 18:37
Hej Alle jer der skriver om Gloryhullerne. Jeg har hørt jeres ønsker. LOVER at lytte efter dem og gør alt hvad jeg kan for at opfylde dem. Selvfølgelig kan jeg ikke love at de er opfyldt allesammen , eller hvornår det sker. ?
Kinky par skrev den 16. juli 2020 kl. 23:21
Oh yeah, havde slet ikke tænk på at man kunne bruge gloryhullerne stående og på den må få konen knaldet. Det lyder frækt, det vil vi også prøve, har altid kun tænkt det var til BJ. Har i et gloryhuller hvor man kan stå? Vi har ikke besøgt jer endnu, men har det i tænkerne.
SheikOMar skrev den 16. juli 2020 kl. 17:11
Min tøs vil gerne prøve GB, men ynder anonymiteten, så vi kunne også godt bruge et gloryhuller hvor hun kunne stå, så kan vi lave det som arrangement hvor alle mænd kan komme og bruge hende igennem hullet.
Liderligt soloQ skrev den 16. juli 2020 kl. 17:08
Hej jeg stemmer lige med i kor, at jeg også ønsker gloryhuller hvor jeg kan stå og få en masse *fnis* ...uhh og den anden ide med hul fra gabestok ind i rummet er rigtig fræk, så tror jeg min herre godt kunne finde på at sætte mig fast i den gabestok ?
Os skrev den 15. juli 2020 kl. 21:12
Hej swingerland. Skal melde sig på vægge når i har intro aften. Da vi er helt friske på denne del ?
Administrator-svar af: Birgitte
Hej 🙂 Nej det behøver i ikke, men må gerne hvis i ønsker det .
Frk. Dogging skrev den 14. juli 2020 kl. 16:49
Øv i havde fjernet jeres gloryhuller ved siden af parfumer og oven på kan man ikke stå op ved hullerne ? Jeg ønsker virkelig i gør noget mere ud af glory rummet på 1 sal.
Parløb34 skrev den 13. juli 2020 kl. 19:33
Ja enig med de andre gæster, vi kommer ikke til at have en parprofil på scor, og når man ikke kan se hvem der kommer på jeres hjemmeside, tja så kommer vi i hvert fald ikke. En anden ting er jeres nye gloryrum, det er fint men der mangler tre ting, en kurv på væggen man kan ligge sine ting i, plads til man kan stå ved hullerne og en lem så man kan bruge gabestokken inde fra og lade hovede stikke ud. Det kunne være frækt at hun kunne bruges i munden mens kroppen ligger inde i rummet eller omvendt.
Thomas og Louise skrev den 10. juli 2020 kl. 20:11
Hej Swingland. Vi er simpelthen nødt til at sige, at det er et virkelig dumt tiltag I har lavet at samarbejde med Scor, når det åbenbart blokerer for muligheden for at se profiler og lave aftaler. Vi VED at vi LANGTFRA er de eneste der har det sådan. Det er altså en ommer, for I mister rigtig mange gæster på det her. Ikke nok med at Swingeren 1 og 2 jo eksisterer, der går også rygter om at Adam og Eva åbner igen snart. I burde seriøst spørge jer selv hvad der er vigtigst - at have et samarbejde med Scor eller holde på jeres gæster, så de ikke søger til andre klubber. Det her er altså VIRKELIG dumt lavet
Administrator-svar af: Thenador
Vi takker for jeres synspunkt. Men vi ser vores klub som en forretning. Og derfor er vi nød til at tænke på hvad der er bedst for klubben.
*one4you* skrev den 10. juli 2020 kl. 14:36
Tucan er også samarbejdspartner med Scor. De bruger deres “væg” og loge på Scor til at søge. Når landets største klub kan få det til at fungere, så kan Swinglands kunder også. ? Oneofakind og jeg takker for en super dejlig torsdag aften i klubben. ?
Claus skrev den 9. juli 2020 kl. 16:59
Hej med jer Kunne nu altså være dejligt hvis man kunne se hvem der kom Også om man lige kunne se profiler Og lave aftaler Har normalt 1 til 2 villige kvinder med Når jeg kommer Ellers en dejlig clup Og ikke mindst de nye Madrasser
Administrator-svar af: Thenador
Hej Claus. Desværre er det ikke muligt lige pt. Vi har et samarbejde med scor, hvilket gør vi er forhindret i visse tiltag.
desde skrev den 9. juli 2020 kl. 00:32
hej ansvarlige hva´ er entre for mænd ? kommer der osse trans i klubben ? på forhånd tak
Administrator-svar af: Thenador
Vi har opdateret vores side med priser. - Se forsiden i bunden
Par til leg skrev den 8. juli 2020 kl. 15:33
Vi har prøvet jeres gloryrum og må give de andre ret, hullerne i forhold til madras er helt forkert højde, kunne være fedt hvis kun halvdelen af rummet havde en madras, så man kunne stå ved hullerne. Og så er madrassen ALT for blød, vi vælter rundt og får ondt i albuer og knæ.
SP skrev den 7. juli 2020 kl. 23:50
Dejligt at se så mange par i klubben på en “helt almindelig tirsdag aften” ?
Kammeleon skrev den 6. juli 2020 kl. 15:47
Comming on 18 July... Young couple very open mind.... Who will join us?
Couple skrev den 3. juli 2020 kl. 12:13
Vi har besøgt jer og benyttede jeres nye “gloryrum” på 1 sal. Her er lidt konstruktiv kritik af nogle af jeres rum. Gloryrummet har en madras der fylder det hele, men der er en revne så ens ejendele som vibrator, hårelastikker og trusser med mere kan falde ned under sengen, det er et problem og bør udbedres med eks en liste så tingene ikke kan falde ned. Dernæst bruger vi gerne gloryhullerne til både håndjob, blowjob og til at konen kan blive kneppet, det fungere dog rigtig skidt af to årsager, sengen fylder hele rummet hvilket gør at hun ikke kan stå op ad hullet og få den bag fra, håndjob er okay men hun får ondt i nakken hvis hun skal ligge med hovedet helt nede ved hullet, så vi anbefaler at sengen bliver lavet så den kun fylder halvdelen af rummet så når man træder ind i rummet, er der gulv og de to huller er frie, den beherske del af rummet har så seng der går op til de to af hullerne. En forbedring ville også være hvis man med en lem kunne åbne op så hun inde fra rummet kunne få hovedet ud igennem gabestokken, eller endnu frækkere kunne der stå en udefra med hoved i gabestokken ind i rummet som så kunne slikke hende eller få sin mund brugt. I rummet med de store runde huller i underetagen i har lavet om er der en lille mørk gang, hvor i har sat et gardin op, please fiks det med en rigtig gardin stang så gardinet ikke bare hænger i midten men rent faktisk kan lukkes for. De forbedring ville være en kæmpe faktor for om vi ville benytte klubben flere gange på en måned eller vi blot besøger jer en gang eller to om året. Sidste lille ting er nu da i har fjernet muligheden for at have en profil og skrive med folk uden at skulle betale for scor, så gør det også at vi ikke rigtig kan annoncere at jeg eks stiller hende til rådighed i GB eller andet frækt setup som i glory. Hvilket også betyder at vi måske dukker op og er klar til at lege med klubben er Tom fordi ingen aner vi kommer. Jeg tænker nogle gange om de der driver swingerklubben faktisk selv benytter klubben/klubber og har en kendskab til hvad der virker. Hvis man ikke selv bruger gloryhuller, så burde man snakke med nogle der gør inden man bygger sådan et rum, for ellers ender man man noglet der ikke kan bruges eller ikke er optimalt. Håber i lytter og har lyst til at forbedre klubben på de punkter. Tak
Administrator-svar af: Birgitte
Tak for konstruktiv kritik! Vi vil heller end gerne høre hvad vores gæster mener, det er jo jer der skal bruge klubben. I forhold til anoncering af jeres besøg. I kan på væggen skrive om jeres deltagelse og hvad i søger. Så vil flest muligt se det og vide at den dag kommer i og nyder jeres leg 😉 Knus Birgitte
Rene skrev den 1. juli 2020 kl. 10:07
Hej i Klubben. burde i ikke istedet for at undskylde med at politiet og andre siger i ikke er under 4 fase, sige hvad i har gjordt for folks sikkerhed nede i klubben? og til jer der syntes det er uacceptabbelt høre hvad de har gjordt istedet for bare at angribe. man kan gå i svømmehallen hvis man har lyst og der er der den største fare af alle steder så der lader man være med at tage hen, men i klubben der kan man holde afstand til hinanden og sørge for at gøre ordentligt rent efter sig, og man kan blive væk til man føler sig sikker men helt ærligt så er det en debat der skal op og ikke overfald og forsvar. min kæreste og jeg venter selv med at tage i klub men helt ærligt hvordan skal debatten om hvordan man gør det bedst starte hvis ingen starter den? Håber at swingland lære en masse af åbningen som de andre klubber så kan lære lidt af når de åbner engang for samarbejde er nu engang det bedste for alle! Mvh Rix (rixogputte)
KDV skrev den 29. juni 2020 kl. 18:37
Nu kan vi vist ikke vente længere, så mon ikke vi kigger forbi på lørdag og fejrer starten på sommerferien 😉
Oneofakind og *one4you* skrev den 29. juni 2020 kl. 14:29
Vi takker fir en fantastisk lørdag aften, det var et meget længe ventet gensyn. ? Pokkers at vi overså de ændrede åbningstider, så minder lige andre om at tjekke åbningstiderne. ?
ham1959 skrev den 29. juni 2020 kl. 09:48
jeg kommer til intro aften den 4-7 kl 17:00?
Horny skrev den 28. juni 2020 kl. 10:47
I wanna come on 1 July, its someone who wants to join me??? I wanna come and play!!!