(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk
Hvad koster det at komme ind?

Priserne står oplyst i fanen priser.

Skal jeg tilmelde mig på forhånd?

Nej, der er ikke tilmelding i Swingland, det er bare at dukke op.

Vi har dog nogle få specialevents om eftermiddagen der kræver tilmelding via MobilePay, her vil det fremgå tydeligt i eventet.

Kommer du som singlemand, anbefaler vi at du kommer omkring åbningstid – ved senere ankomst kan du med fordel ringe til klubben og få et øjebliksbillede af hvordan det ser ud med plads.

Hvad sker der når jeg ankommer i klubben første gang?

Vi elsker nye gæster i klubben og sætter en ære i at få jer til at føle jer velkomne. Om I er helt nye i miljøet, eller er mere garvede og blot besøger Swingland for første gang, vil I altid få en rundvisning i klubben med gennemgang af reglerne.

 

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ser regler bliver brudt

Oplever du at egne eller andres grænser bliver overtrådt, eller brud på klubbens regler, skal du henvende dig i baren hurtigst muligt så vi kan handle på det.

Kan der købes drikkevarer i klubben?

Vi har et udvalg af sodavand, øl, vin og spiritus til rimelige priser.

Bar regningen sættes på nøglenummeret og betales når klubben forlades. Det er derfor ikke nødvendigt at have kort eller kontanter med ind i klubben.

Klubbens politik er at du ikke må være påvirket, og vi forbeholder os derfor retten til at stoppe udskænkning af alkohol.

Hvad er klubbens dresscode?

Dresscode for kvinder: Frækt/sensuelt lingeri, frække kostumer, fetich eller BDSM outfits. Lingerikåber accepteres også.

Dresscode for mænd: Boxershorts, frække outfits, fetich eller BDSM outfits. Sort tanktop accepteres også.

Derudover er det for begge køn tilladt at være nøgen.

Det er ikke tilladt at svøbe håndklædet om sig – det kan for nogen være rart at gemme sig lidt, men håndklædekjoler er et turn-off og du er helt sikkert super lækker uden.

Det er ikke tilladt at have hverdagstøj eller udendørs sko på i klubben.

Betaling i klubben

Der kan betales med kort og kontanter (danske kr).