(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Gæstebogen.

OBS. – Indlæg omkring aftaler og lign. Bedes holdes til vores “Væggen”

 

Vores gæstebog er til tak for sidst. Eller oplevelser i klubben. (Husk ikke at oplyse navne)

Opslag som ikke overholder dette vil blive slettet. – Brug “Væggen” til at søge på.
Det er for nemmere at kunne svare på opslag på “Væggen”.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
Huntøzen og Ink skrev den 12. august 2020 kl. 06:21
Vi siger tak ? til den søde værtinde for lån af diverse remedier ? og den hyggelige snak ? vi kommer bestemt tilbage for mere fræk leg ??
Brugerlogin skrev den 8. august 2020 kl. 12:30
Kan vi så få den brugerlogin så folk ikke bare kan skrive sig på uden nogensinde at have været i klubben?
Administrator-svar af: Thenador
Som skrevet så mange gange før. Så bliver det ikke muligt med brugerlogin på hjemmesiden. Vi ved det kræver tilvending. - Men koncepteret er ikke uprøvet i DK.
Fantasier skrev den 2. august 2020 kl. 01:49
Vi siger 1000 tak for en hyggelig aften i bl.a dark room og ikke mindst i dybet med en del andre lækre par.. Åbenbart så lækre at manden måtte bukke under for en god gang bj... ?? - tak for det ?.
Hepp skrev den 1. august 2020 kl. 21:14
Hej ! Trevligt om det hade varit parkväll oftare !! Har man otur så inträffar det alltid med kvinnans "period"
Kim skrev den 1. august 2020 kl. 15:48
Hej med jer Tak for et godt besøg i går fredag super dejlige par der var til stede mega frækt? Dog ødelagde det stemningen da vi på øverste etage slukkede for lampen da vi ikke ønskede at nogen skulle forstyrre os og lukkede døren blev besøgt flere gange af enlige fyre og deres pikke gennem glory hullerne!! Vi havde den overbevisning som vi fik fortalt at slukkede lampe betød ingen gloryholes tak og ikke modsat??? Dette var der ingen af de singlefyre der vidste åbenbart!?? Kan vi prøve at gøre mere ud af denne forklaring?? Mvh kim og Lotte
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Kim og Lotte. Desværre er det jer der har misforstået. I glorykassen er det altid tilladt at stikke sjoveren ind. Lampen er lavet for at gøre opmærksom på at man ønsker at gøre brug af hullerne. Således at mændene ved at de næsten er sikret at der vil blive leget 😉 En anden gang at i oplever dårlige ting, så kom til baren, vi kan jo ofte forklare hvis man tager fejl. Eller reagere hvis der er mænd der ikke kan finde ud af at være her. Mange knus Birgitte
Unionjack skrev den 28. juli 2020 kl. 20:38
Hvis alle opretter en profil på , kan man skrive dér, at man kommer, så reklamerer man også for Swingland og vi single mænd slipper for at køre forgæves. Det koster heller ikke så meget som Scor.
Administrator-svar af: Thenador
Hej. Det er ikke tilladt at lave reklame for andre klubber på siden.
Fantasier skrev den 26. juli 2020 kl. 02:01
Vi siger tak for en lækker aften med en masse lir. Klubben er blevet mere velbesøgt af mange flere par, super fedt ?. Tak til det par vi legede med, dejligt at se jer igen ???...
Cirkus skrev den 25. juli 2020 kl. 18:34
Jeg har skam været i den klub rigtig mange gange, og som webmand ved jeg bare at hvis jeg ville lave 100 opslag her på siden med en bot ville klubben intet kunne gøre. Nu har jeg andet at give mig til og som i siger kan jeg jo bare benytte de andre klubber ? grunden til at der er flere efter Corona er kun fordi folk er sultne. Intet andet. Siden er sårbar og i kan for så vidt heller ikke vide hvem jeg er, så nej... klubben er rimeligt dårligt stillet med den nye side her. Men fred med det, troede blot det var en forretning der lever af sine kunder og at der kommer nye til, men hvis kunderne ikke er tilfredse så smutter de jo bare. Jeg så gerne klubben var fuld hver gang, nu er det bare ren lotto.
Administrator-svar af: Thenador
Jeg er nød til at stoppe dig her Cirkus. Du har ingen ide om hvordan siden er bygget op, ud fra din kommentar. Nej korrekt. Vi ikke kan se hvem du er. Men kunne man sådan hellere ikke på den gamle side. - Så vi kan ikke sikre nogle, før vi krævede nemid bekræftning ligesom scor har. Der vil altid være nogle som ikke er tilfreds med siden, og de har alt ret til at nævne det. Men vi acceptere ikke udtalelser på siden omkring hvordan den fungere som ikke passer. Som nævnt før til dig. SÅ er vores koncept prøvet af før, i MEGET længere tid end vi har brugt det. Så nej. konceptet er passende. Du er velkommen til at skrive direkte til os på info@swingland.dk hvis du har noget som du synes vi bør ændre. Gæstebogen er ikke til dette. Opslag herfra som omfatter en debat, bliver slettet i forhold til at siden ikke er til at yde debat på.!! Mvh. Admin
*one4you* skrev den 25. juli 2020 kl. 12:09
Cirkus, før ændringen kom der også mange, som ikke havde skrevet sig på. Før du udtaler dig om, hvad klubben kan eller ikke kan i forhold til “straf” og så videre, bør du undersøge fakta. Smut en tur i klubben før du udtaler dig mere på forkert grundlag.
Rikke37 skrev den 24. juli 2020 kl. 22:45
Cirkus... De gange jeg har været i klubben efter de har åbnet efter det nye koncept, har der faktisk været flere gæster end før. Mht. køkkenruller og sprit har vi alle ansvar for lige at sige til værterne hvis der mangler eller man bruger det sidste. De gør løbende forandringer i klubben, så ro på. Der er masser af muligheder.
Cirkus skrev den 24. juli 2020 kl. 19:01
Rikke, problemet er at lige nu har klubben ingen mulighed for at vide hvem der skriver sig på da alle jo er anonyme. Hvem som helst kan lave 50 opslag om at de kommer, og så kommer ingen, klubben kan ikke straffe misbrug da der ingen medlemmer er at straffe. Hvis det kun var medlemmer der kunne skrive på væggen at de kom så kunne det måske virke, men lige nu har klubben ingen mulighed for at gøre fra eller til. Og vi som gæster som jo er hele grundlaget for klubben går måske et andet sted hen og hvad god forretning er der i det? En klub uden gæster er da dårlig forretning og tvivler på at det er en god forretning og have 3-4 stamgæster siddende i baren og sludre om ligegyldigheder. Sørgeligt med sandt, og sjovt nok ville jeg jo ønske at klubben havde et login til dem der var medlemmer så kun seriøse kunne skrive sig på og så man kunne regne med hvem der dukkede op og hvis klubben så gjorde noget ved de ønsker der er som fikse rummet med glory, sørge for sprit og køkkenrulle i alle rum. Og hvad der ellers er af ønsker så ville det jo være en fed klub man havde lyst til at bruge og lægge penge hos.
Administrator-svar af: Thenador
Nu er konceptet ikke nyt i DK. Der er andre som bruger det samme setup med ikke at have profiler. Og har brugt det i mange år. Man skal ikke være medlem eller have et medlemskab på scor, for at komme i klubben. Det er et tilvalg. - Men swingland tilbyder ikke muligheden for profiler på siden. Og klubben har altid haft sprit og køkkenrulle i alle rum hvor der var læder på madrasserne. Og da vi har i vores lukke tid, ombygget klubben. Var vi det i stort set alle rum. Klubben er for alle, også folk som ikke skriver sig på.
Rikke37 skrev den 24. juli 2020 kl. 16:36
Øv øv øv hvor er det bare ærgerligt med alt det brok. Jer der er utilfredse. Bliv væk hvis I er så utilfrede ,og find et andet sted at brokke jer. VI HAR EN FANTASTISK KLUB....... det er kun os selv der gør den bedre. Da swingland havde den anden hjemmeside, var det faktisk begrænset hvor mange der var klubmedlemmer ( hvor man både have adgang til hjemmesiden og kom ind til klubmedlems pris) . Oplevede en del der kun brugte klubbens gratise muligheder og havde meget travlt med, at ville følges for at komme billigere ind. Hvis alle blev bedre til at bruge væggen til at melde sin ankomst, fungere det ligeså godt, som før hvor man skrev sig på. Dengang skrev folk sig på men dukkede ikke op eller dukkede op uden at skrive sig på .
*one4you* skrev den 23. juli 2020 kl. 22:12
Cirkeline: Der er kommet flere nye kunder i klubben, Corona perioden har desværre forhindret afholdelse af en stor Scor fest i klubben. Men der vil komme mange tiltag fremadrettet, som vil gøre, at der kommer flere i klubben. Der er måske mistet et par kunder, som forhåbentlig kommer retur, og vil nyde det frække liv, som kommer i klubben med endnu flere kunder. Forandring er ikke nemt, men vent og se. ?
Cirkeline skrev den 22. juli 2020 kl. 18:14
Det kan godt tænkes i er trygge ved det nye, så kaldte afprøvet koncep ??? men det virker mere som om i stædige og tungnemme, så i stedet for at lytte til jeres brugere, ignorere i det blot og “håber” det nok skal gå, men så lukker i vel bare som de andre der forsømmer sine kunder. I har jo ikke retfærdiggjort jeres valg, i har ikke forklaret hvorfor det skulle gavne os som gæster, hvorfor ikke fortælle lidt om hvorfor i har valgt det og at sige i er en forretning er ikke et svar, er i totalt naive, og kan i ikke selv se at vi som gæster i utilfredse, når vi er igennem en tilvænning til den tid har i mistet de fleste kunder, og så er der kunne de sædvanlige tilbage. Det er sgu ærgerligt når i nu har rammerne til at lave en fantastisk klub. Hvis ikke har nogle ideer til at forbedre klubben og imødekomme ønsker, hvis i ikke kan tage de faciliteter og bidrage med noget nyt og spændende, hvorfor så i alverden drive en klub? Man kunne lave så mange opfindsomme ting med de rum i har, og omdanne det til rum der opfordre til fræk leg. Men det er lidt som at snakke til en dør, der sker ikke en pind.
Administrator-svar af: Birgitte
Kære Cirkeline Nu er det sådanset os der sider med regnskaberne. Og vi klager ikke. ALDRIG har klubben været så besøgt. Vi er selvfølgelig kede af at ikke alle kan se hvor godt, dette nye tiltag er. Men vi håber at i alle vil give det hele en ekstra chance. Al begyndelse er svær, men langt fra umulig. Mange kærlige hilsener Dan og Birgitte
De to uskyldige skrev den 22. juli 2020 kl. 01:55
Hvordan retter / sletter man et indlæg på væggen ? /os En klub-side uden profiler, foto, fora og chat, giver ikke megen værdi for hverken klub eller medlemmer.
Administrator-svar af: Thenador
Man kan ikke rette sine opslag på væggen. Det er kun administratore som kan dette. Og som nævnt før til andre. Så er vores koncept ikke uprøvet i danmark. Og vi er derfor tryg ved at få det til at fungere. Men det kræver tilvænning af hvordan swingland nu fungere på siden
HF skrev den 21. juli 2020 kl. 21:47
Som mange andre siger, så er det ikke tydeligt om et abbonament på scor er = medlem i klubben? Om man skal være medlem begge steder eller hvad? Hvis man forstillede sig at man kunne have en meget enkel profil, med billede om 5 linier tekst og så kunne skrive sig på “vi kigger forbi” så ville man som minimum kunne se hvem der har tænkt sig at dukke op. Lige nu er det virkelig i blinde man tager i klub hos jer. Enten er jeres klub mega Tom eller også er det kun meget få er benytter “væggen” i hvert fald så står man der og tænker er det besværet værd at køre hele vejen der ned og så er vi tre gutter der render rundt og glor på hinanden og ingen action og heller ingen mulighed for at lave aftaler. Jeg smutter sgu nok bare ind til kbh og går i klub. Så med mindre scor betaler jer en masse penge så mister i kunderne ganske langsomt.
Administrator-svar af: Thenador
Nu er konceptet ikke nyt i DK. Der er andre som bruger det samme setup med ikke at have profiler. Og har brugt det i mange år. Man skal ikke være medlem eller have et medlemskab på scor, for at komme i klubben. Det er et tilvalg. - Men swingland tilbyder ikke muligheden for profiler på siden.
jam67 skrev den 21. juli 2020 kl. 16:39
Kære Swingland Jeg bliver desværre nødt til at stemme i og kritisere samarbejdet med scor. Jeg vil ikke betale for at være med på scor og er ærgerlig over man ikke kan se hvem som kommer. Det gør det unægteligt meget mere besværligt for en singlefyr Derfor bruger jeg nu væggen men det er ikke alle der melder sig der og derfor kommer jeg nok ikke så ofte mere, desværre.... Jeg ved godt klubben er en forretning, . Jeg kender selvfølgelig ikke aftalen med Scor, men som kunde i jeres virksomhed er jeg blevet betydeligt mindre tilfreds
Administrator-svar af: Thenador
Det er ikke et krav at have en profil på scor, ej hellere at være medlem derind. Men en mulighed. Vi har valgt at gøre det muligt at bruge væggen. Desværre kræver det tilvænning at bruge den til at skrive når man kommer
HardCorePar skrev den 18. juli 2020 kl. 17:44
Ohh yeah, det der man adgang til gabestok fra gloryrummer på første, ville være en super fed ide, man kan jo evt fra indersiden have ligesom en skabslåge man kan lukke for hvis ikke man ønsker at benytte det. Damn det kunne bliver til nogle frække setups. Vi stemmer for, så laver jeg et setup men mine to slavetøser.
Instant karma skrev den 18. juli 2020 kl. 14:47
Ok at i forringer service her på siden, synes bare entrepriserne burde afspejle det. I har bibeholdt samme pris som tidligere hvor man kunne se profiler, kommunikere og se tilmeldte på en aften. Kommer ikke til at gøre brug af klubben på egen hånd igen. Ville i selv købe koncertbillet til 500,- uden at vide hvem i skulle høre?
Administrator-svar af: Thenador
Vores Entre priser har aldrig været påvirket af hvad man kunne på siden eller ej. Så derfor vil en ny hjemmeside hellere ikke ændre på disse. Vi har valgt en anden tilgang til vores hjemmeside end før. - Hvilket kræver tålmodighed og tilvænning til den nye side og måde det fungere. Vi har imellemtiden med den nye side også lavet om i klubben for at udvikle os som klub.
Oneofakind og *one4you* skrev den 18. juli 2020 kl. 14:14
Tak for en fantastisk fræk og meget våd fredag aften ?
X