(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Gæstebogen.

OBS. – Indlæg omkring aftaler og lign. Bedes holdes til vores “Væggen”

 

Vores gæstebog er til tak for sidst. Eller oplevelser i klubben. (Husk ikke at oplyse navne)

Opslag som ikke overholder dette vil blive slettet. – Brug “Væggen” til at søge på.
Det er for nemmere at kunne svare på opslag på “Væggen”.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
354 indlæg.
Couple skrev den 3. juli 2020 kl. 12:13
Vi har besøgt jer og benyttede jeres nye “gloryrum” på 1 sal. Her er lidt konstruktiv kritik af nogle af jeres rum. Gloryrummet har en madras der fylder det hele, men der er en revne så ens ejendele som vibrator, hårelastikker og trusser med mere kan falde ned under sengen, det er et problem og bør udbedres med eks en liste så tingene ikke kan falde ned. Dernæst bruger vi gerne gloryhullerne til både håndjob, blowjob og til at konen kan blive kneppet, det fungere dog rigtig skidt af to årsager, sengen fylder hele rummet hvilket gør at hun ikke kan stå op ad hullet og få den bag fra, håndjob er okay men hun får ondt i nakken hvis hun skal ligge med hovedet helt nede ved hullet, så vi anbefaler at sengen bliver lavet så den kun fylder halvdelen af rummet så når man træder ind i rummet, er der gulv og de to huller er frie, den beherske del af rummet har så seng der går op til de to af hullerne. En forbedring ville også være hvis man med en lem kunne åbne op så hun inde fra rummet kunne få hovedet ud igennem gabestokken, eller endnu frækkere kunne der stå en udefra med hoved i gabestokken ind i rummet som så kunne slikke hende eller få sin mund brugt. I rummet med de store runde huller i underetagen i har lavet om er der en lille mørk gang, hvor i har sat et gardin op, please fiks det med en rigtig gardin stang så gardinet ikke bare hænger i midten men rent faktisk kan lukkes for. De forbedring ville være en kæmpe faktor for om vi ville benytte klubben flere gange på en måned eller vi blot besøger jer en gang eller to om året. Sidste lille ting er nu da i har fjernet muligheden for at have en profil og skrive med folk uden at skulle betale for scor, så gør det også at vi ikke rigtig kan annoncere at jeg eks stiller hende til rådighed i GB eller andet frækt setup som i glory. Hvilket også betyder at vi måske dukker op og er klar til at lege med klubben er Tom fordi ingen aner vi kommer. Jeg tænker nogle gange om de der driver swingerklubben faktisk selv benytter klubben/klubber og har en kendskab til hvad der virker. Hvis man ikke selv bruger gloryhuller, så burde man snakke med nogle der gør inden man bygger sådan et rum, for ellers ender man man noglet der ikke kan bruges eller ikke er optimalt. Håber i lytter og har lyst til at forbedre klubben på de punkter. Tak
Administrator-svar af: Birgitte
Tak for konstruktiv kritik! Vi vil heller end gerne høre hvad vores gæster mener, det er jo jer der skal bruge klubben. I forhold til anoncering af jeres besøg. I kan på væggen skrive om jeres deltagelse og hvad i søger. Så vil flest muligt se det og vide at den dag kommer i og nyder jeres leg 😉 Knus Birgitte
Rene skrev den 1. juli 2020 kl. 10:07
Hej i Klubben. burde i ikke istedet for at undskylde med at politiet og andre siger i ikke er under 4 fase, sige hvad i har gjordt for folks sikkerhed nede i klubben? og til jer der syntes det er uacceptabbelt høre hvad de har gjordt istedet for bare at angribe. man kan gå i svømmehallen hvis man har lyst og der er der den største fare af alle steder så der lader man være med at tage hen, men i klubben der kan man holde afstand til hinanden og sørge for at gøre ordentligt rent efter sig, og man kan blive væk til man føler sig sikker men helt ærligt så er det en debat der skal op og ikke overfald og forsvar. min kæreste og jeg venter selv med at tage i klub men helt ærligt hvordan skal debatten om hvordan man gør det bedst starte hvis ingen starter den? Håber at swingland lære en masse af åbningen som de andre klubber så kan lære lidt af når de åbner engang for samarbejde er nu engang det bedste for alle! Mvh Rix (rixogputte)
KDV skrev den 29. juni 2020 kl. 18:37
Nu kan vi vist ikke vente længere, så mon ikke vi kigger forbi på lørdag og fejrer starten på sommerferien 😉
Oneofakind og *one4you* skrev den 29. juni 2020 kl. 14:29
Vi takker fir en fantastisk lørdag aften, det var et meget længe ventet gensyn. ? Pokkers at vi overså de ændrede åbningstider, så minder lige andre om at tjekke åbningstiderne. ?
ham1959 skrev den 29. juni 2020 kl. 09:48
jeg kommer til intro aften den 4-7 kl 17:00?
Horny skrev den 28. juni 2020 kl. 10:47
I wanna come on 1 July, its someone who wants to join me??? I wanna come and play!!!
Huleberg skrev den 25. juni 2020 kl. 22:21
Hej Hvorfor kan jeg ikke finde login knappen ? Ved jo ikke om jeg stadig har en profil eller hvad der sker, kunne være rart med en udmelding Knuz huleberg
Administrator-svar af: Thenador
Hej Huleberg. Det er skam også meldt ud på den gamle side. Vi beklager hvis du ikke nåede at se den information: Men den nye side har ikke mulighed for at oprette en profil på.
Veludr. Kbh skrev den 25. juni 2020 kl. 06:07
Sjov side, ingen profiler eller mulighed for at oprette sig som medlem...
Administrator-svar af: Thenador
Hej Veludr. Kbh. Nej vi tilbyder ikke at man kan oprette sig som medlem på vores hjemmeside. men henviser til scor som vores samarbejdspartner.
Hr hemmelig skrev den 22. juni 2020 kl. 09:08
En ting er, at det er et kæmpe tillidsbrud og ukollegialt, at I nu genåbner - det er også fuldkommen uansvarligt ud fra et sundhedsmæssigt synspunkt. Der er jo en grund til, at de forskellige ting genåbner i faser. At I er pressede på økonomien er forståeligt - men at I på den baggrund er villige til at spille hasard med jeres gæsters helbred, er direkte forkasteligt. Vent nu på fase 4 - og koordiner genåbning med de andre klubber. Det er det eneste rigtige. Det ved I også godt.
Administrator-svar af: Thenador
Hej Hr. Hemmelig. Vi har jo netop fået af vide vi ikke ligger under fase 4 - Hvilket vi også beskriver på forsiden. Vi forholder os efter de forskrifter og retningsliner som vores regering udstiller. Vi har netop undersøgt alle instanser som vil have noget at sige omkring dette. Netop derfor har vi gjordt som beskrevet på forsiden
Nullerkvinden skrev den 22. juni 2020 kl. 00:11
Tak for en god mini åbning, flot klub og dejlig betjening, god hygiejne og afstand ??. Dejligt gensyn...
Jesper skrev den 10. juni 2020 kl. 20:35
Hej alle sammen! Er der udsigt til åbning? Vi længter
Administrator-svar af: Thenador
Vi kan først åbne i 4 åbning. Desværre først i August.
Pariskåne skrev den 9. juni 2020 kl. 05:35
Hej Har ni öppnat igen???
Administrator-svar af: Thenador
Vi kan først åbne i 4 åbning. Desværre først i August.
perverstpar skrev den 15. maj 2020 kl. 23:14
kan man slet ikke komme ind på siden og bare lure rundt som man kunne før?
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Nej alle profiler er væk fra swingland. Du kan skrive her i gæstebogen som tak for sidst eller ligende. Eller på vægen hvis du søger kontakt.
Københavns bedste klub skrev den 4. maj 2020 kl. 22:26
Swingland er Københavns bedste klub. Man føler sig altid velkommen og går derfra med et smil på læberne. Glæder mig til der åbnes igen. Sikke en fest vi skal have????
Administrator-svar af: Birgitte
Og sikken en fest vi skal havde! Nøøøøj hvor vi glæder os ;-D