(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Gæstebogen.

OBS. – Indlæg omkring aftaler og lign. Bedes holdes til vores “Væggen”

 

Vores gæstebog er til tak for sidst. Eller oplevelser i klubben. (Husk ikke at oplyse navne)

Opslag som ikke overholder dette vil blive slettet. – Brug “Væggen” til at søge på.
Det er for nemmere at kunne svare på opslag på “Væggen”.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
378 indlæg.
Claus og Pia skrev den 10. september 2020 kl. 09:20
Vi takker for hyggelige timer Med Jack og sus Plus de fyre der lige gav Pia lidt extra SF
Sus skrev den 10. september 2020 kl. 06:30
Det var dejlig at være her i går det var hyggelig og tak til dem jeg hygge med
Tonny Petersen skrev den 7. september 2020 kl. 19:54
Desværre holdte de nye åbningstider ingen gang til 1 dag. Derfor er tiderne ændret tilbage til 18-00 OG kun 50 personer må befinde sig i klubben på samme tid. Dette er iflg. Henvisninger fra regeringen.
Sheto skrev den 6. september 2020 kl. 02:31
Tusind tak for en skøn og lækker aften, dejligt at møde så mange søde og afslappede mennesker, vi glæder os allerede til næste gang ? Og tak til dig, Birgitte, for dit fantastiske værtsskab, du er en ener ? Men men men, vi manglede COCIO i baren ?❤️ Knus fra de nu mindre grønne
Shypeople skrev den 3. september 2020 kl. 23:43
Tak til klubejer Birgitte for skønt værtsskab og skumdelfiner ? og tak til debut parret for skønt selskab og god snak. Vi nød at lure jeres lille forestilling - gør vi gerne igen ?
Birgitte skrev den 25. august 2020 kl. 13:24
Kære alle. Nu har alle fået lov at skrive holdninger om det nye swingland og vores samarbejde med scor.dk Vi kommer IKKE til at ændre denne beslutning. Derfor er det omsonst at fortsætte med at skrive det her på sitet. Fra d.d. vil disse opslag blive slettet. De opslag der omtaler andre klubber end swingland vil tillige blive slettet. Mange venlige hilsener Birgitte og Dan (ejere af swingland)
Shypeople skrev den 23. august 2020 kl. 00:19
Tak for en skøn paraften og tak til det svensktalende par ?? for at tage os med i legen ? vi fik ikke jeres navn ?
Sus skrev den 21. august 2020 kl. 08:17
Jeg vil gerne komme onsdag elle torsdag aften kl 18 det var meget hyglig i går og jeg var der jo føste gang det var en dejlig opleves må prøve det igen
Jack skrev den 21. august 2020 kl. 07:50
Tak for en skøn og fræk aften, især tak til tøserne. ??️?️?️
Sus skrev den 21. august 2020 kl. 05:58
Det var hyglig fir i går aften dejlig oplevet og en tak til dem som to i mod mig jeg komme igen
Huntøzen og Ink skrev den 12. august 2020 kl. 06:21
Vi siger tak ? til den søde værtinde for lån af diverse remedier ? og den hyggelige snak ? vi kommer bestemt tilbage for mere fræk leg ??
Brugerlogin skrev den 8. august 2020 kl. 12:30
Kan vi så få den brugerlogin så folk ikke bare kan skrive sig på uden nogensinde at have været i klubben?
Administrator-svar af: Gaffedyret
Som skrevet så mange gange før. Så bliver det ikke muligt med brugerlogin på hjemmesiden. Vi ved det kræver tilvending. - Men koncepteret er ikke uprøvet i DK.
Fantasier skrev den 2. august 2020 kl. 01:49
Vi siger 1000 tak for en hyggelig aften i bl.a dark room og ikke mindst i dybet med en del andre lækre par.. Åbenbart så lækre at manden måtte bukke under for en god gang bj... ?? - tak for det ?.
Hepp skrev den 1. august 2020 kl. 21:14
Hej ! Trevligt om det hade varit parkväll oftare !! Har man otur så inträffar det alltid med kvinnans "period"
Kim skrev den 1. august 2020 kl. 15:48
Hej med jer Tak for et godt besøg i går fredag super dejlige par der var til stede mega frækt? Dog ødelagde det stemningen da vi på øverste etage slukkede for lampen da vi ikke ønskede at nogen skulle forstyrre os og lukkede døren blev besøgt flere gange af enlige fyre og deres pikke gennem glory hullerne!! Vi havde den overbevisning som vi fik fortalt at slukkede lampe betød ingen gloryholes tak og ikke modsat??? Dette var der ingen af de singlefyre der vidste åbenbart!?? Kan vi prøve at gøre mere ud af denne forklaring?? Mvh kim og Lotte
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Kim og Lotte. Desværre er det jer der har misforstået. I glorykassen er det altid tilladt at stikke sjoveren ind. Lampen er lavet for at gøre opmærksom på at man ønsker at gøre brug af hullerne. Således at mændene ved at de næsten er sikret at der vil blive leget 😉 En anden gang at i oplever dårlige ting, så kom til baren, vi kan jo ofte forklare hvis man tager fejl. Eller reagere hvis der er mænd der ikke kan finde ud af at være her. Mange knus Birgitte
Unionjack skrev den 28. juli 2020 kl. 20:38
Hvis alle opretter en profil på , kan man skrive dér, at man kommer, så reklamerer man også for Swingland og vi single mænd slipper for at køre forgæves. Det koster heller ikke så meget som Scor.
Administrator-svar af: Gaffedyret
Hej. Det er ikke tilladt at lave reklame for andre klubber på siden.
Fantasier skrev den 26. juli 2020 kl. 02:01
Vi siger tak for en lækker aften med en masse lir. Klubben er blevet mere velbesøgt af mange flere par, super fedt ?. Tak til det par vi legede med, dejligt at se jer igen ???...
Cirkus skrev den 25. juli 2020 kl. 18:34
Jeg har skam været i den klub rigtig mange gange, og som webmand ved jeg bare at hvis jeg ville lave 100 opslag her på siden med en bot ville klubben intet kunne gøre. Nu har jeg andet at give mig til og som i siger kan jeg jo bare benytte de andre klubber ? grunden til at der er flere efter Corona er kun fordi folk er sultne. Intet andet. Siden er sårbar og i kan for så vidt heller ikke vide hvem jeg er, så nej... klubben er rimeligt dårligt stillet med den nye side her. Men fred med det, troede blot det var en forretning der lever af sine kunder og at der kommer nye til, men hvis kunderne ikke er tilfredse så smutter de jo bare. Jeg så gerne klubben var fuld hver gang, nu er det bare ren lotto.
Administrator-svar af: Gaffedyret
Jeg er nød til at stoppe dig her Cirkus. Du har ingen ide om hvordan siden er bygget op, ud fra din kommentar. Nej korrekt. Vi ikke kan se hvem du er. Men kunne man sådan hellere ikke på den gamle side. - Så vi kan ikke sikre nogle, før vi krævede nemid bekræftning ligesom scor har. Der vil altid være nogle som ikke er tilfreds med siden, og de har alt ret til at nævne det. Men vi acceptere ikke udtalelser på siden omkring hvordan den fungere som ikke passer. Som nævnt før til dig. SÅ er vores koncept prøvet af før, i MEGET længere tid end vi har brugt det. Så nej. konceptet er passende. Du er velkommen til at skrive direkte til os på info@swingland.dk hvis du har noget som du synes vi bør ændre. Gæstebogen er ikke til dette. Opslag herfra som omfatter en debat, bliver slettet i forhold til at siden ikke er til at yde debat på.!! Mvh. Admin
*one4you* skrev den 25. juli 2020 kl. 12:09
Cirkus, før ændringen kom der også mange, som ikke havde skrevet sig på. Før du udtaler dig om, hvad klubben kan eller ikke kan i forhold til “straf” og så videre, bør du undersøge fakta. Smut en tur i klubben før du udtaler dig mere på forkert grundlag.
Rikke37 skrev den 24. juli 2020 kl. 22:45
Cirkus... De gange jeg har været i klubben efter de har åbnet efter det nye koncept, har der faktisk været flere gæster end før. Mht. køkkenruller og sprit har vi alle ansvar for lige at sige til værterne hvis der mangler eller man bruger det sidste. De gør løbende forandringer i klubben, så ro på. Der er masser af muligheder.