(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Væggen.

OBS – Ris og ros samt tak for sidst bedes skrives i “Gæstebogen”

 

Væggen er til at søge efter en aftale, eller melde man kommer.
Vi gør opmærksom på at holde sig til ikke at nævne navne, specifike kendetegn. Men holde sig til klubbens regel omkring anonymitet.

Du kan istedet for bruge en specifik situation, eller en breddere beskrivelse af personen eller lign.

Opslag som ikke er passende herinde vil blive slettet uden varsel.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
1841 indlæg.
One4you skrev den 10. maj 2020 kl. 19:03
Swingland er en forretning, og som alle andre forretninger, så er der udgifter, som skal betales. Alle I som kede af det nye samarbejde, skal måske lige overveje om, I selv synes alternativet - væsentlig højere entre eller risiko for lukning - er bedre end samarbejdet med Scor. Tucan er også samarbejdspartner med Scor, de har stor succes med deres loge, og med deres samarbejde med Scor. Så klap lige hesten og se de muligheder samarbejdet vil give for klubben, vi skulle også gerne komme ud af det “indavl”, som klubben består af. Glæder mig vildt meget til genåbningen, som bliver en mega stor fest. ?
Administrator-svar af: Birgitte
<3
ViNo skrev den 9. maj 2020 kl. 10:36
Hej i to dejlige mennesker Dan & Birgitte Det er muligt at der er noget vi har overset, men ved første øjekast på jeres nye tiltag, må vi nok istemme at det er en ommer. Det er fuldt forståeligt at i ønsker et samarbejde med Scor og dermed har tilgang til potentielt flere gæster, det er jo en forretning der skal drives og gerne lønne sig godt, samt det vil da også for klubmedlemmerne være dejligt med nye/flere gæster. Men vi mangler vores profil og dermed relation til vores kontakter. Ud af det vi kan læse her, så er svaret noget i stil med "opret en scor profil eller gå på Facebook!" Der er fra vores side ikke noget negativt i forhold til Scor, vi er bare ikke interesseret i konceptet Scor, vi er målrettede mod ligesindede, som vi kan møde i swingerklubben (med tryk på klubben) Swingland og have kontakt med igennem Swingland.dk. Så vidt vi kan se vil en profil på Scor ikke give nogen muligheder for at deltage i noget lignende som vores lukkede forum på Swingland.dk Facebook er ikke en mulighed for os af hensyn til diskretion og datasikkerhed. Nu har i valgt at gøre som i har, så langt så godt. Men så forpligter det altså også at komme med noget mere og bedre information om de nye tiltag, samt information om hvad vi gamle medlemmer af klubben bedst kan gøre for at holde os fast til klubben. Udover den manglende information her på siderne, ville det måske være en god idé at sende mail ud til medlemmerne af klubben om de nye tiltag og muligheder. Vi sidder ihvertfald lidt fortabte tilbage.
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Man kan også oprette en anonym mail adresse, og så sende mails med jeres swinglandvenner. Vi må desværre ikke sende noget ud pga gdpr-loven. Men Lover at jeg vil være at finde til en god snak, lige så snart klubben må åbne igen. Vi er desvære lukket ned, ligesom denne nye side går i luften. Derfor har det også været ekstra svært at tage snakken face to face med jer alle. Er sikker på at mulighederne findes derude. Når corona igen er væk åbner vi mad et brag af en fest. Så håber jeg at i kommer forbi.
LG skrev den 8. maj 2020 kl. 19:13
Argh venner, det er sku en ommer! :'( Som par har man ingen interesse i at lave en profil på scor. Netop det der gjorde at vi som unge og nye valgt jer, var netop fordi siden - når først man havde en bruger, var så "åben". Det gjorde os trygge ved det nye system. Det her er så lukket... lukket på lukket. Vi holder meget af at komme i klubben, men det er desværre et langt større spring at tage afsted nu, når man ikke kan aftale internt på siden via sin profil, man kan ikke se på samme måde hvem der kommer - og en fb side?! det er jo hele konceptet ved, at man er anonym der ryger ved, at I henter folk ind dér. argh hvor er det træls. Jeg tror desværre dette bliver et skift til Amager og hvad end cityswingers har at tilbyde. For helgoland da venner, I havde det perfekte site :'( ??????????????
Administrator-svar af: Birgitte
Er ked af hvis i syntes så dårligt om sitet, Men det kan jeg desvære ikke gøre det store ved. Den ganmle side var tryg og overskuelig. Vi må bare sande at hvis klubben skal kunne forblive eksklusiv, så skal vi havde besøgstallet op. Jeg kan ikke bestemme hvilken klub i besøger, men kun håbe på at i vil give swingland en chance 😉
Nysgerrig47 skrev den 8. maj 2020 kl. 08:00
Hej Birgitte og Dan Hvad er der sket med vores profil, vores beskeder og vores venskaber fra den gamle side? Vi føler os lidt "tabt" på den nye side. Hvordan og hvor tænker I at vi skal kommunikere med andre medlemmer, se deres profiler, lave aftaler om besøg i klubben, osv? Skal vi nu have et medlemsskab på scor.dk for at kunne gøre det?
Administrator-svar af: Birgitte
Hej De er slettet. Vi har gjort opmærksom på at dette ville ske, allerede i febuar månede. Er ked af det hvis i ikke nåede at få beskeden.
Ck roskilde skrev den 7. maj 2020 kl. 06:54
Hej Hvordan bliver vi medlem af den lukket facebook gruppe `?
Administrator-svar af: Birgitte
Den skal man inviteres til. Hvis man ansøger Lizette Rosenguld Så invitere jeg ind. Man skal dog være medlem af klubben for at blive accepteret 😉
sun6andfun skrev den 6. maj 2020 kl. 10:25
Swingland hade en bra och tydlig hemsida. Vad Scor.dk vill går inte att förstå.
Administrator-svar af: Birgitte
Alle nye hjemmesider er svære at hitte ud af, Håber at scor bliver lige så nem at finde ud af 🙂
sun6andfun skrev den 6. maj 2020 kl. 10:22
När jag försöker loggar in på Swingland, där jag varit medlem i flera år, får jag veta att jag är tillfälligt blockerad av ägaren. Varför? Beror det på att klubben inte är öppen eller beror det på Score?
Administrator-svar af: Birgitte
Man kan ikke længere logge in på swingland. Dette er der blevet gjort opmærksom på allerede i februar måned. Klubben er pt lukket pga covid-19. Vi åbner når den danske ragering igen tillader det.
Frisk50 skrev den 6. maj 2020 kl. 02:05
Hej Birgitte og Dan Hvordan kommer man ind i den lukkede Facebook gruppe, og jeg glæder mig til i må åbne igen, at hilse på nye og gamle medlemmer, og selvfølgelig at se alt det nye i har lavet. Knus og kram ?
Administrator-svar af: Birgitte
Den skal man inviteres til. Hvis man ansøger Lizette Rosenguld Så invitere jeg ind. Man skal dog være medlem af klubben for at blive accepteret 😉
JogB skrev den 5. maj 2020 kl. 18:58
Vi føler os også lidt “sat af” da vi bestemt ikke er interesseret i en profil på Scor, ej heller er at finde på facebook.... Vi er stadig medlem af klubben, men før kunne man se ens medlemsstatus og hvor lang tid der var tilbage af ens medlemsskab. Hvor ser man den slags fremover ? Den nye hjemmeside er da flot, men desværre noget “tynd” i det- øv Glæder os til i kan holde åbent igen ?
Administrator-svar af: Birgitte
Vi glæder os også til at kunne åbne igen 🙂 Man kan altid ringe ned til os, ellers vil det blive oplyst i døren, når ens medlemskab er ved at udløbe.
tavarapadagen skrev den 5. maj 2020 kl. 17:45
Tråkigt att inte swingland har kvar en egen hemsida som tidigare! När det är en fantastiskt bra klubb förövrigt. Och en jättetrevlig personal.
Administrator-svar af: Birgitte
Tak for de pæne ord! Vi som ejere er nu heller ikke vildt glade for at miste profilerne. Men det var desværre ikke muligt at beholde, hvis vi ville kunne reklamere på scor. Klubben og personalet ændre sig ikke til andet end det bedre .
Umami skrev den 5. maj 2020 kl. 10:27
Bestemt ikke smart at man ikke kan kommunikere/aftale mere med andre uden at have en Scor profil ? Og at betalt medlemskab køre videre kan ikke bruget til noget, da en del af betalingen var for bedre at kunne se andres billeder og profiler, samt ikke begrænset antal beskeder. STORT ØV HERFRA
Administrator-svar af: Birgitte
Jeg kan ikke løbe fra at i har mistet jeres profiler. Men kan kun sige at det er for at vi kan få en bedre klub. Vi har nu fået lavet en facebook gruppe som er helt lukket for andre end de som er klubmedlemmer. Håber at dette vil ligge et lille plaster på såret.
hunkat skrev den 4. maj 2020 kl. 16:29
Kære alle Jeg glæder mig helt vildt til swingland åbner igen. Glæder mig til alt det nye der er lavet. Og så håber jeg at alle vores bekymringer bliver gjort til skamme. Regner stadig med det er min klub, hvor mine swinger venner kommer og regner med At Birgitte og Dan løser vores bekymringer og måske laver nye tiltag. Jeg håber at alle forsat gerne vil komme og lege. Det er jo nogle dejlige rum. Og det er jo dejligt at have sex SES i Swingland ❤
Administrator-svar af: Birgitte
?❤
Bjornklou skrev den 4. maj 2020 kl. 12:55
Hej! Jag vill från Sverige tacka för den tiden som varit! Jag och många mer kommer tyvärr inte tillbaka till Swingland eftersom att man inte kan göra avtal på hemsidan så som man gjort tidigare... Så nu blir det Cityswingers i stället. ***** Scor.dk No Thanx !**** Bye Bye Swingland !! Och hur blir det med våra pengar som vi betalat för att kunna nyttja sidan? Får vi tillbaka dom eller blir vi Blåsta ?
Administrator-svar af: Birgitte
Det er både muligt at lave aftaler på Scor og på vores Facebook side. Vi har valgt at gøre således at Guldmedlemskaber bliver til klubmedlemskaber. Dog er de halveret i antal dage, da disse medlemskaber var meget billigere. Så ingen mister deres penge.
DomOgSub skrev den 4. maj 2020 kl. 11:45
Det her bliver med garanti Swinglands endeligt. Vi har mistet ikke bare muligheden for at komme i klubben (ikke jeres skyld) men nu også muligheden for at kommunikere med de kontakter, vi havde og som vi gerne ville mødes med i klubben, når den engang åbner igen; vores penge for betalt medlemskab er definitivt tabt!?
Administrator-svar af: Birgitte
Det håber jeg da ikke. Det er en anden måde at havde klub på. Jeres medlemskab er ikke tabt, det kører videre. Vi håber at i vil give klubben endnu en chance, og se at det hele nok skal fungere 🙂
Elpedro skrev den 4. maj 2020 kl. 04:37
hej, så er de kroner jeg har indbetalt for et år... hvad med dem?
Administrator-svar af: Birgitte
De medlemskaber der er købt er ikke slettet. De løber som altid videre.
Carlapigen skrev den 3. maj 2020 kl. 19:02
Vi har ikke tænkt os at melde os ind i Scor, tænker det bliver meget skidt for swingland.dk, og synes det er skidt man er tvunget til det, hvis vi vil bruge swinland, så vi trækker til City swingers. Tak for denne gang. Kh Carlapigen.
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Carlapigen vi tvinger ingen ind på scor. Der er stadig mange andre muligheder. Håber at i vil komme ned, når vi åbner, så er jeg mere end klar på at tale om det hele 😉
hunkat skrev den 3. maj 2020 kl. 16:59
Tillader mig at tilslutte mig F. Og er man ikke medlem af Scor, kan man ingen ting. Ingen kommentarer til andre, kan ikke skrive på Swinglands loge 🙁 ØV ØV. Altså ikke lave aftaler. Håber inderligt at tingene vil løse sig, for rigtig mange af os
Administrator-svar af: Birgitte
Er sikker på at alt nok skal løse sig, på den lange bane 😉
Betaling skrev den 3. maj 2020 kl. 15:11
Den betaling vi lige har lagt for at kunne være på jeres hjemme siden, er det bare tabt ?
Administrator-svar af: Birgitte
Nu ved jeg ikke hvilken slags medlemskab der er købt. Men klub-medlemskaber fortsætter som altid. Guldmedlemskaber bliver til klubmedlemskaber. Dog er de halveret i antal dage, da disse medlemskaber var meget billigere. Så ingen mister deres penge.
F skrev den 3. maj 2020 kl. 14:28
Tillykke med den nye side - det er flot visuelt. Som jeg forstår det så skriver man på væggen hvis man deltager en aften eller søger en aftale? Jeg har det sku lidt ambivalent ved at alle der har en internetadgang kan gå på swingland.dk og følge med i hvem der har tilmeldt sig og hvad man søger - ville helt klart foretrække at der var en simpel log-in funktion. Ved godt I kommunikerer at det kan man gøre via Scor - men ud fra antallet at scor profiler der er medlem af SL logen gætter jeg på at der er en del profiler der undlader at oprette sig på scor (uanset om det er gratis eller betalingsprofil) og tænker samtidig at det måske ikke er alle der har lyst til at udveksle mailadresser? Synes som sagt siden er flot og meget mindre rodet og glæder mig til at brugerne tager den i brug - men jeg håber at I hen ad vejen overvejer en helt simpel log-in funktion så man ‘skal være med i hulen’ for at se ‘dagens tilmeldinger’ eller søge aftale.
Administrator-svar af: Birgitte
Første 1000 tak, vi er glad for den nye side. Vi kan desværre ikke lave log-in til vores hjemmeside, da det er imod den aftale der er lavet med scor. Ville ønske det ikke forholdt sig således. Der vil blive lavet en facebook gruppe KUN for medlemmer af klubben. Man kunne lave en mailadresse, som intet har med din private mail at gøre. På den måde vil din private mailadresse ikke figurer på en swingerside. Vi har INTET krav om at man SKAL være på scor for at nyde klubben, det er selvfølgelig helt op til hver enkelte 😉
HeteroM skrev den 3. maj 2020 kl. 13:24
hvornår/hvordan, bliver ens proful konveteret
Administrator-svar af: Birgitte
Din profil er slettet. Hvis du har medlemskab af klubben, så kører det videre som altid. Vi har ikke noget med profilerne på scor at gøre.