(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Væggen.

OBS – Ris og ros samt tak for sidst bedes skrives i “Gæstebogen”

 

Væggen er til at søge efter en aftale, eller melde man kommer.
Vi gør opmærksom på at holde sig til ikke at nævne navne, specifike kendetegn. Men holde sig til klubbens regel omkring anonymitet.

Du kan istedet for bruge en specifik situation, eller en breddere beskrivelse af personen eller lign.

Opslag som ikke er passende herinde vil blive slettet uden varsel.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
HogB skrev den 20. juni 2020 kl. 20:35
Hvorfor står der så intet i Event Kalenderen ? Ifølge side 2/2 af forsiden, er der lukket ned på grund af corona ..
Administrator-svar af: Birgitte
Hej HogB Beklager meget at vi endnu ikke har fået opdateret vores Event kalender. Men vi har haft meget travlt med at gøre klubben "Corona-klar", så prioriteterne har ligget andre steder, ligeledes har vi endnu ikke rettet vores TLF-svarer. Men vi holder lukket igen. Vi tager først en endelig beslutning tirsdagaften, hvornår vi igen åbner. Vi glæder os til at tage imod Jer og andre gæster, under sikre forhold.
HogB skrev den 20. juni 2020 kl. 20:27
Synes at det er noget rod .. Er der åbent eller lukket i aften ?
Administrator-svar af: Birgitte
Vi holder åbent til kl. 24
Fra Swingerklub Bella Fantasia skrev den 20. juni 2020 kl. 19:27
Vi forsøger bestemt ikke at gemme os, og vi har forsøgt at kontakte jer pr. telefon mht forvirringen og jeres beslutning om at åbne i aften for 50 personer. Du har sikkert ret i det du skriver med at I har fået lov til at åbne op. Det kommer jo helt an på hvad man spørger om når man snakker med Politiet i Vest Sjælland. Sjovt nok når vi spørger her ved Midt Jylland Politi svarer de at vi bliver lukket ned. Vi har snakket med dem i dag. Samme svar fra Sydøstjylland Politi. Når man ringer til jeres telefon svarer fremgår det jo at I er lukket ned pga. covid 19? Vi syntes det er brand ærgeligt at sætte genåbning af alle swingerklubber over styr, fordi I vælger at gå solo i det her.. Rammer det negativt, rammer det os alle, og det er næppe til gavn for nogen. mvh Bella Fantasia
*one4you* skrev den 20. juni 2020 kl. 18:29
Glæder mig vildt meget til åbningsfest i aften i klubben. ???
Coronaland skrev den 20. juni 2020 kl. 17:36
Hvorfor åbner i pludselig i aften, når I eller selv siger i hører til i fase 4..??
Administrator-svar af: Birgitte
Fordi at myndighederne har givet os tilladelse.
Fra Swingerklub skrev den 20. juni 2020 kl. 16:57
Moral er godt Dobbelt moral er dobbelt så godt. så man lukker bare op i Swingland uden at tænke på de andre Swinger klubber som holder lukket sammen i DK Hvor er jers moral omkring Covid 19
Administrator-svar af: Birgitte
Kære Anonyme Swingerklub. Vores moral er lige der hvor jeres er. MEn når myndighederne ikke kan/vil give os et konkret og seriøst svar på hvor vi står. Når politimyndighed, i min region giver grønt lys for åbning. Hvorfor skal vi så være lukket? Vi overholder ALLE de retningslinjer som er blevet os oplyst. Hvis der skulle være interesse, så lad os tale sammen. I kunne evt give jer til kende, evt igennem Swingerguiden. Mange kærelige hilsener Birgitte
Lionandlioness skrev den 20. juni 2020 kl. 13:19
Kigger ind i aften?
Lionandlioness skrev den 19. juni 2020 kl. 22:40
Som *one4you* skriver
*one4you* skrev den 19. juni 2020 kl. 10:02
Jeg har medlemskab til gode, men jeg vælger at være super lykkelig for at kunne støtte Swingland ved ikke at forsøge at kræve godskrivning for mit medlemskab, og tegner nyt medlemskab, når klubben åbner igen. "Sammen hver for sig" kan vi gøre en forskel for at klubben kommer igennem en hård tid. ?
Henrik skrev den 16. juni 2020 kl. 13:00
Ville det ikke være en hel del mere brugervenligt, at I helt af jer selv oplyste det?
Magadrille skrev den 12. juni 2020 kl. 05:11
Hej Vi savner nogle priser: Hvad koster medlemskab Hvad koster det at ko mme ind Etc. Mvh Magadrille
Administrator-svar af: Thenador
Hej Magadrille. Priserne kan oplyses ved at ringe eller skrive til klubben. 🙂
LTR skrev den 6. juni 2020 kl. 20:16
Hvornår regner I med at åbne igen?
Administrator-svar af: Thenador
Hej LTR. Lige så snart få kan få lov til det og sikker på at overholde de retningslinier. - men som det ser ud er det først i fase 4 - Dvs til august.
Lolla skrev den 1. juni 2020 kl. 11:42
Det vil være fint hvis der blev lagt flere billeder på hjemmesiden af klubbens lokaler.
Administrator-svar af: Thenador
Hej Lolla. Der kommer flere billeder ind. Men pga. opstændighederne har vi ikke kunne få taget nogle nye endnu. Så vi afventer at det bliver muligt.
OsTo skrev den 23. maj 2020 kl. 22:14
Jeg synes mange af kommentarerne er alt for hårde ved SL. Jeg kan godt forstå, at det kan føles træls når ens profil bliver slettet, og det "univers" man har været vant til at bruge, erstattes med et andet. Men som der er svaret flere gange, har SL simpelthen brug for nogle flere gæster. Der er mange hyggelige ting ved en klub der har sit eget, lille eksklusive klientel. Men det må være svært at bygge en forretning på i længden. Vi har besøgt SL et par gange, og har følt os godt modtaget. Men vi har også tænkt, at mange af gæsterne virkede som en lille "lukket klub"- Og her tror jeg godt at samarbejdet med Scor vil kunne tiltrække flere og nye gæster. Vi glæder os i hvert fald til at besøge klubben igen når den åbner, og håber at SL får den opblomstring som den fortjener.
Hemmeligt skrev den 21. maj 2020 kl. 23:40
Godaften frækkerter, sikke et forsømt forår, jeg håber vi alle kommer væltende i hobetal når vi må “komme” hinanden ved igen i klubben? Jeg savner jer, og er virkeligt spændt på at se hvad I har begået af ændringer? Det bliver helt noget andet at vi ikke kan se hvor mange der er meldt til på en aften, men hvis det bliver samme tendens som i Tucan, så glæææder jeg mig til udvalget? Det skal nok blive helt fantastisk? Frække tanker Fra SL’s Hemmeligt, på Scor: Himmelstiege
One4you skrev den 20. maj 2020 kl. 16:44
Glæder mig helt vildt til klubben åbner igen. ?
Primal Architect skrev den 18. maj 2020 kl. 23:26
Hvordan kan man tilmeld sig i Swingland? Eller/og oprette et profil herind? Kh, Primal Architect
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Vi sendte i februar, et brev ud til alle profiler på swingland. Hvis du ikke nåede at se det, eller hvis du har misforstået det, kommer der her en forklaring. Vi har indgået et samarbejde med scor.dk dette betyder at det ikke længere er tilladt os at havde profiler på hjemmesiden. Det betyder ikke at scor ejer nogen andel af swingland. Vi er stadig en forretning for os selv. Derfor kan man ikke længere logge ind på swingland.dk Vi har heller ikke nogen andel i scor.dk derfor kan vi ikke overføre medlemskaber til scor. Hvis man ønsker profil på scor, skal man derfor selv oprette den. Der er ingen krav om at man skal havde profil på scor, det er 100% frivilligt. Man skal dog stadig være medlem af swingland, for at kunne komme ind i klubben. Dette er det ikke lavet om på. Man kan på den nye hjemmeside, skrive på væggen efter aftaler, skrive om man kommer i klubben eller hvad man nu lyster. Dette er offentligt. Vi anbefaler at man kan oprette en mailkonto til ens søgninger. På den måde vil man ikke skulle bruge en privat mail til swinger-kontakt. Man kan også blive tilføjet vores Facebook-grupper. De er begge 2 hemmelige så man skal inviteres til dem. Den første Facebook-gruppe er for alle der har interesse i swingland. Den anden gruppe er KUN for medlemmer af swingland. Fælles for begge grupper er at man skal inviteres. Man kan blive inviteret af andre medlemmer, så kender man en der er i gruppen, kan denne invitere. Hvis man ikke ved om man kender et medlem kan man skrive til Lizette Rosenguld hvilken gruppe man vil ind i. Man skal samtidig ansøge Lizette om venskab. Man kan slette venskabet efter man har modtaget invitationen. Hvis man skal godkendes som medlem i gruppen for klubmedlemmer, skal man oplyse sit profilnavn.
masu skrev den 16. maj 2020 kl. 16:59
Det skidt det med Scor så desværre vi ude for good
Administrator-svar af: Birgitte
Det er jeg ked af at høre. I skal ALTID være velkommen tilbage.
Gaffedyret skrev den 15. maj 2020 kl. 19:09
Jeg er sikker på at hvis i skriver til Lizette Rosenguld, og opgiver jeres profilnavn så anbefaler hun jer til gruppen, så er der 2 spørgsmål og når i har svaret på dem kommer i ind 🙂
Administrator-svar af: Birgitte
Det er nemlig rigtigt 😉
DomOgSub skrev den 14. maj 2020 kl. 22:30
Hvis det er meningen, man skal kunne kommunikere via en (hemmelig/skjult) Facebook-gruppe, bør vedkommende, man skal skrive til for at komme ind i gruppen, nok svare på henvendelser ?
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Jeg har desværre ikke været ved min computer de sidste 2 dage. Jeg lover at svare alle så hurtigt det er muligt 😉
X