(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Væggen.

OBS – Ris og ros samt tak for sidst bedes skrives i “Gæstebogen”

 

Væggen er til at søge efter en aftale, eller melde man kommer.
Vi gør opmærksom på at holde sig til ikke at nævne navne, specifike kendetegn. Men holde sig til klubbens regel omkring anonymitet.

Du kan istedet for bruge en specifik situation, eller en breddere beskrivelse af personen eller lign.

Opslag som ikke er passende herinde vil blive slettet uden varsel.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
DomOgSub skrev den 4. maj 2020 kl. 11:45
Det her bliver med garanti Swinglands endeligt. Vi har mistet ikke bare muligheden for at komme i klubben (ikke jeres skyld) men nu også muligheden for at kommunikere med de kontakter, vi havde og som vi gerne ville mødes med i klubben, når den engang åbner igen; vores penge for betalt medlemskab er definitivt tabt!?
Administrator-svar af: Birgitte
Det håber jeg da ikke. Det er en anden måde at havde klub på. Jeres medlemskab er ikke tabt, det kører videre. Vi håber at i vil give klubben endnu en chance, og se at det hele nok skal fungere 🙂
Elpedro skrev den 4. maj 2020 kl. 04:37
hej, så er de kroner jeg har indbetalt for et år... hvad med dem?
Administrator-svar af: Birgitte
De medlemskaber der er købt er ikke slettet. De løber som altid videre.
Carlapigen skrev den 3. maj 2020 kl. 19:02
Vi har ikke tænkt os at melde os ind i Scor, tænker det bliver meget skidt for swingland.dk, og synes det er skidt man er tvunget til det, hvis vi vil bruge swinland, så vi trækker til City swingers. Tak for denne gang. Kh Carlapigen.
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Carlapigen vi tvinger ingen ind på scor. Der er stadig mange andre muligheder. Håber at i vil komme ned, når vi åbner, så er jeg mere end klar på at tale om det hele 😉
hunkat skrev den 3. maj 2020 kl. 16:59
Tillader mig at tilslutte mig F. Og er man ikke medlem af Scor, kan man ingen ting. Ingen kommentarer til andre, kan ikke skrive på Swinglands loge 🙁 ØV ØV. Altså ikke lave aftaler. Håber inderligt at tingene vil løse sig, for rigtig mange af os
Administrator-svar af: Birgitte
Er sikker på at alt nok skal løse sig, på den lange bane 😉
Betaling skrev den 3. maj 2020 kl. 15:11
Den betaling vi lige har lagt for at kunne være på jeres hjemme siden, er det bare tabt ?
Administrator-svar af: Birgitte
Nu ved jeg ikke hvilken slags medlemskab der er købt. Men klub-medlemskaber fortsætter som altid. Guldmedlemskaber bliver til klubmedlemskaber. Dog er de halveret i antal dage, da disse medlemskaber var meget billigere. Så ingen mister deres penge.
F skrev den 3. maj 2020 kl. 14:28
Tillykke med den nye side - det er flot visuelt. Som jeg forstår det så skriver man på væggen hvis man deltager en aften eller søger en aftale? Jeg har det sku lidt ambivalent ved at alle der har en internetadgang kan gå på swingland.dk og følge med i hvem der har tilmeldt sig og hvad man søger - ville helt klart foretrække at der var en simpel log-in funktion. Ved godt I kommunikerer at det kan man gøre via Scor - men ud fra antallet at scor profiler der er medlem af SL logen gætter jeg på at der er en del profiler der undlader at oprette sig på scor (uanset om det er gratis eller betalingsprofil) og tænker samtidig at det måske ikke er alle der har lyst til at udveksle mailadresser? Synes som sagt siden er flot og meget mindre rodet og glæder mig til at brugerne tager den i brug - men jeg håber at I hen ad vejen overvejer en helt simpel log-in funktion så man ‘skal være med i hulen’ for at se ‘dagens tilmeldinger’ eller søge aftale.
Administrator-svar af: Birgitte
Første 1000 tak, vi er glad for den nye side. Vi kan desværre ikke lave log-in til vores hjemmeside, da det er imod den aftale der er lavet med scor. Ville ønske det ikke forholdt sig således. Der vil blive lavet en facebook gruppe KUN for medlemmer af klubben. Man kunne lave en mailadresse, som intet har med din private mail at gøre. På den måde vil din private mailadresse ikke figurer på en swingerside. Vi har INTET krav om at man SKAL være på scor for at nyde klubben, det er selvfølgelig helt op til hver enkelte 😉
HeteroM skrev den 3. maj 2020 kl. 13:24
hvornår/hvordan, bliver ens proful konveteret
Administrator-svar af: Birgitte
Din profil er slettet. Hvis du har medlemskab af klubben, så kører det videre som altid. Vi har ikke noget med profilerne på scor at gøre.
Lionandlioness skrev den 2. maj 2020 kl. 22:57
Tillykke med den nye hjemmeside Vi glæder os til klubben åbner igen💋💋
Administrator-svar af: Birgitte
Tak! Vi glæder os også til at vise jer, alle de ting vi har lavet under nedlukningen 😉
X