(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Væggen.

OBS – Ris og ros samt tak for sidst bedes skrives i “Gæstebogen”

 

Væggen er til at søge efter en aftale, eller melde man kommer.
Vi gør opmærksom på at holde sig til ikke at nævne navne, specifike kendetegn. Men holde sig til klubbens regel omkring anonymitet.

Du kan istedet for bruge en specifik situation, eller en breddere beskrivelse af personen eller lign.

Opslag som ikke er passende herinde vil blive slettet uden varsel.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
2575 indlæg.
sun6andfun skrev den 6. maj 2020 kl. 10:22
När jag försöker loggar in på Swingland, där jag varit medlem i flera år, får jag veta att jag är tillfälligt blockerad av ägaren. Varför? Beror det på att klubben inte är öppen eller beror det på Score?
Administrator-svar af: Birgitte
Man kan ikke længere logge in på swingland. Dette er der blevet gjort opmærksom på allerede i februar måned. Klubben er pt lukket pga covid-19. Vi åbner når den danske ragering igen tillader det.
Frisk50 skrev den 6. maj 2020 kl. 02:05
Hej Birgitte og Dan Hvordan kommer man ind i den lukkede Facebook gruppe, og jeg glæder mig til i må åbne igen, at hilse på nye og gamle medlemmer, og selvfølgelig at se alt det nye i har lavet. Knus og kram ?
Administrator-svar af: Birgitte
Den skal man inviteres til. Hvis man ansøger Lizette Rosenguld Så invitere jeg ind. Man skal dog være medlem af klubben for at blive accepteret 😉
JogB skrev den 5. maj 2020 kl. 18:58
Vi føler os også lidt “sat af” da vi bestemt ikke er interesseret i en profil på Scor, ej heller er at finde på facebook.... Vi er stadig medlem af klubben, men før kunne man se ens medlemsstatus og hvor lang tid der var tilbage af ens medlemsskab. Hvor ser man den slags fremover ? Den nye hjemmeside er da flot, men desværre noget “tynd” i det- øv Glæder os til i kan holde åbent igen ?
Administrator-svar af: Birgitte
Vi glæder os også til at kunne åbne igen 🙂 Man kan altid ringe ned til os, ellers vil det blive oplyst i døren, når ens medlemskab er ved at udløbe.
tavarapadagen skrev den 5. maj 2020 kl. 17:45
Tråkigt att inte swingland har kvar en egen hemsida som tidigare! När det är en fantastiskt bra klubb förövrigt. Och en jättetrevlig personal.
Administrator-svar af: Birgitte
Tak for de pæne ord! Vi som ejere er nu heller ikke vildt glade for at miste profilerne. Men det var desværre ikke muligt at beholde, hvis vi ville kunne reklamere på scor. Klubben og personalet ændre sig ikke til andet end det bedre .
Umami skrev den 5. maj 2020 kl. 10:27
Bestemt ikke smart at man ikke kan kommunikere/aftale mere med andre uden at have en Scor profil ? Og at betalt medlemskab køre videre kan ikke bruget til noget, da en del af betalingen var for bedre at kunne se andres billeder og profiler, samt ikke begrænset antal beskeder. STORT ØV HERFRA
Administrator-svar af: Birgitte
Jeg kan ikke løbe fra at i har mistet jeres profiler. Men kan kun sige at det er for at vi kan få en bedre klub. Vi har nu fået lavet en facebook gruppe som er helt lukket for andre end de som er klubmedlemmer. Håber at dette vil ligge et lille plaster på såret.
hunkat skrev den 4. maj 2020 kl. 16:29
Kære alle Jeg glæder mig helt vildt til swingland åbner igen. Glæder mig til alt det nye der er lavet. Og så håber jeg at alle vores bekymringer bliver gjort til skamme. Regner stadig med det er min klub, hvor mine swinger venner kommer og regner med At Birgitte og Dan løser vores bekymringer og måske laver nye tiltag. Jeg håber at alle forsat gerne vil komme og lege. Det er jo nogle dejlige rum. Og det er jo dejligt at have sex SES i Swingland ❤
Administrator-svar af: Birgitte
?❤
Bjornklou skrev den 4. maj 2020 kl. 12:55
Hej! Jag vill från Sverige tacka för den tiden som varit! Jag och många mer kommer tyvärr inte tillbaka till Swingland eftersom att man inte kan göra avtal på hemsidan så som man gjort tidigare... Så nu blir det Cityswingers i stället. ***** Scor.dk No Thanx !**** Bye Bye Swingland !! Och hur blir det med våra pengar som vi betalat för att kunna nyttja sidan? Får vi tillbaka dom eller blir vi Blåsta ?
Administrator-svar af: Birgitte
Det er både muligt at lave aftaler på Scor og på vores Facebook side. Vi har valgt at gøre således at Guldmedlemskaber bliver til klubmedlemskaber. Dog er de halveret i antal dage, da disse medlemskaber var meget billigere. Så ingen mister deres penge.
DomOgSub skrev den 4. maj 2020 kl. 11:45
Det her bliver med garanti Swinglands endeligt. Vi har mistet ikke bare muligheden for at komme i klubben (ikke jeres skyld) men nu også muligheden for at kommunikere med de kontakter, vi havde og som vi gerne ville mødes med i klubben, når den engang åbner igen; vores penge for betalt medlemskab er definitivt tabt!?
Administrator-svar af: Birgitte
Det håber jeg da ikke. Det er en anden måde at havde klub på. Jeres medlemskab er ikke tabt, det kører videre. Vi håber at i vil give klubben endnu en chance, og se at det hele nok skal fungere 🙂
Elpedro skrev den 4. maj 2020 kl. 04:37
hej, så er de kroner jeg har indbetalt for et år... hvad med dem?
Administrator-svar af: Birgitte
De medlemskaber der er købt er ikke slettet. De løber som altid videre.
Carlapigen skrev den 3. maj 2020 kl. 19:02
Vi har ikke tænkt os at melde os ind i Scor, tænker det bliver meget skidt for swingland.dk, og synes det er skidt man er tvunget til det, hvis vi vil bruge swinland, så vi trækker til City swingers. Tak for denne gang. Kh Carlapigen.
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Carlapigen vi tvinger ingen ind på scor. Der er stadig mange andre muligheder. Håber at i vil komme ned, når vi åbner, så er jeg mere end klar på at tale om det hele 😉
hunkat skrev den 3. maj 2020 kl. 16:59
Tillader mig at tilslutte mig F. Og er man ikke medlem af Scor, kan man ingen ting. Ingen kommentarer til andre, kan ikke skrive på Swinglands loge 🙁 ØV ØV. Altså ikke lave aftaler. Håber inderligt at tingene vil løse sig, for rigtig mange af os
Administrator-svar af: Birgitte
Er sikker på at alt nok skal løse sig, på den lange bane 😉
Betaling skrev den 3. maj 2020 kl. 15:11
Den betaling vi lige har lagt for at kunne være på jeres hjemme siden, er det bare tabt ?
Administrator-svar af: Birgitte
Nu ved jeg ikke hvilken slags medlemskab der er købt. Men klub-medlemskaber fortsætter som altid. Guldmedlemskaber bliver til klubmedlemskaber. Dog er de halveret i antal dage, da disse medlemskaber var meget billigere. Så ingen mister deres penge.
F skrev den 3. maj 2020 kl. 14:28
Tillykke med den nye side - det er flot visuelt. Som jeg forstår det så skriver man på væggen hvis man deltager en aften eller søger en aftale? Jeg har det sku lidt ambivalent ved at alle der har en internetadgang kan gå på swingland.dk og følge med i hvem der har tilmeldt sig og hvad man søger - ville helt klart foretrække at der var en simpel log-in funktion. Ved godt I kommunikerer at det kan man gøre via Scor - men ud fra antallet at scor profiler der er medlem af SL logen gætter jeg på at der er en del profiler der undlader at oprette sig på scor (uanset om det er gratis eller betalingsprofil) og tænker samtidig at det måske ikke er alle der har lyst til at udveksle mailadresser? Synes som sagt siden er flot og meget mindre rodet og glæder mig til at brugerne tager den i brug - men jeg håber at I hen ad vejen overvejer en helt simpel log-in funktion så man ‘skal være med i hulen’ for at se ‘dagens tilmeldinger’ eller søge aftale.
Administrator-svar af: Birgitte
Første 1000 tak, vi er glad for den nye side. Vi kan desværre ikke lave log-in til vores hjemmeside, da det er imod den aftale der er lavet med scor. Ville ønske det ikke forholdt sig således. Der vil blive lavet en facebook gruppe KUN for medlemmer af klubben. Man kunne lave en mailadresse, som intet har med din private mail at gøre. På den måde vil din private mailadresse ikke figurer på en swingerside. Vi har INTET krav om at man SKAL være på scor for at nyde klubben, det er selvfølgelig helt op til hver enkelte 😉
HeteroM skrev den 3. maj 2020 kl. 13:24
hvornår/hvordan, bliver ens proful konveteret
Administrator-svar af: Birgitte
Din profil er slettet. Hvis du har medlemskab af klubben, så kører det videre som altid. Vi har ikke noget med profilerne på scor at gøre.
Lionandlioness skrev den 2. maj 2020 kl. 22:57
Tillykke med den nye hjemmeside Vi glæder os til klubben åbner igen??
Administrator-svar af: Birgitte
Tak! Vi glæder os også til at vise jer, alle de ting vi har lavet under nedlukningen 😉