(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Væggen.

OBS – Ris og ros samt tak for sidst bedes skrives i “Gæstebogen”

 

Væggen er til at søge efter en aftale, eller melde man kommer.
Vi gør opmærksom på at holde sig til ikke at nævne navne, specifike kendetegn. Men holde sig til klubbens regel omkring anonymitet.

Du kan istedet for bruge en specifik situation, eller en breddere beskrivelse af personen eller lign.

Opslag som ikke er passende herinde vil blive slettet uden varsel.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
2328 indlæg.
Frisk50 skrev den 11. maj 2020 kl. 13:55
Om klubben er det ene eller det andet er ikke vigtigt for mig, det vigtigste er den gode ånd og de frække rammer. Stemningen i klubben skaber vi gæster selv, Birgitte og Dan, og deres dygtige personale, vil nu som før gøre alt de kan for at vi føler os trygge og hjemme. Så at klubben nu er under samarbejde med scor gør ikke at jeg dømmer den ude. Så snart det bliver muligt at ses igen, vil jeg være at finde på gangene, på vej mod frække oplevelser i de mange skønne rum. P.S er vildt nysgerrig efter at se hvad i har syslet med under nedlukningen ?
Administrator-svar af: Birgitte
Åh og vi gør det jo kun for jer <3 Vi kan næsten ikke vente med at vise frem hvad vi har fundet på.... Kan kun sige GLÆD jer 😀
Fantasier skrev den 11. maj 2020 kl. 11:39
Ja vi glæder os simpelthen til jeres skønne selskab og masser af lækker samvær! Flere knus
Administrator-svar af: Birgitte
Og MASSER Kraaaaam 😉
W2 skrev den 11. maj 2020 kl. 08:32
Tillykke med den nye hjemmeside ! - Og ikke mindst samarbejdet med Scor 🙂 Vi glæder os meget til at se, hvad dette spændende samarbejde kan udvikle sig til. Det bli'r dejligt, når I atter dørene på den anden side af krisen. Knus fra W2
Administrator-svar af: Birgitte
Uh lover at vi ikke har ligget på den lange side... Det er jo næsten en hel ny klub :-* Vi glæder os til at se jer <3
Fantasier aka Fanta-sier skrev den 10. maj 2020 kl. 21:16
Vi glæder os helt vildt til klubben åbner, vi savner jeres gode værtskab og ikke mindst de skønne gæster som er spræng liderlige og dejlige. Vi kan næsten ikke vente til i åbner, at sexe alene er sq ik det samme...!!. Knus og op med det dejlige humør..
Administrator-svar af: Birgitte
Nej det er jo næsten ikke til at holde ud..... Men vi er klar når Mette siger at vi igen må være frække sammen <3
dkcouple skrev den 10. maj 2020 kl. 19:54
Flot ny hjemmeside. Vi er spændte på hvad samarbejdet med Scor, fører med af nye spændende og frække tiltag 🙂 Vi glæder os MEGET til at klubben åbner igen efter Corona-krisen. selvom det nok bliver en ændret adfærd, vi kommer til leve med i den næste lange periode. Men vi håber det bedste ... 🙂 Knus J&K
Administrator-svar af: Birgitte
Tak... Vi syntes nu også at den er flot <3 Vi glæder os til at vise alt det nye frem :-*
Svenskar skrev den 10. maj 2020 kl. 19:45
Vi saknar er fina klubb, den bästa klubben vi vet. Vi kommer tillbaka så fort gränsen och klubben är öppen igen, var rädda om er.
Administrator-svar af: Birgitte
Ja når den danske regering åbner os igen, så er vi klar med fest o kram 😉
frække venner skrev den 10. maj 2020 kl. 19:36
Dan og Birgitte er jo stadig vores fantastiske værter og som for mig giver klubben gnisten fra start med et velkommen og hyggen i baren Den eneste klub hvor jeg får et kram og dejligt at se dig ? om hjemmesiden er via scor er ikke vigtig for mig..jeg kan jo skabe en ny indbakke ? så vi ses i den bedste klub mår vi snart må komme igen ... Henriette ?
Administrator-svar af: Birgitte
Og vi har lagt alle vores kram på lager, så der er rigeligt til at dele ud af når vi igen må :-*
One4you skrev den 10. maj 2020 kl. 19:03
Swingland er en forretning, og som alle andre forretninger, så er der udgifter, som skal betales. Alle I som kede af det nye samarbejde, skal måske lige overveje om, I selv synes alternativet - væsentlig højere entre eller risiko for lukning - er bedre end samarbejdet med Scor. Tucan er også samarbejdspartner med Scor, de har stor succes med deres loge, og med deres samarbejde med Scor. Så klap lige hesten og se de muligheder samarbejdet vil give for klubben, vi skulle også gerne komme ud af det “indavl”, som klubben består af. Glæder mig vildt meget til genåbningen, som bliver en mega stor fest. ?
Administrator-svar af: Birgitte
<3
ViNo skrev den 9. maj 2020 kl. 10:36
Hej i to dejlige mennesker Dan & Birgitte Det er muligt at der er noget vi har overset, men ved første øjekast på jeres nye tiltag, må vi nok istemme at det er en ommer. Det er fuldt forståeligt at i ønsker et samarbejde med Scor og dermed har tilgang til potentielt flere gæster, det er jo en forretning der skal drives og gerne lønne sig godt, samt det vil da også for klubmedlemmerne være dejligt med nye/flere gæster. Men vi mangler vores profil og dermed relation til vores kontakter. Ud af det vi kan læse her, så er svaret noget i stil med "opret en scor profil eller gå på Facebook!" Der er fra vores side ikke noget negativt i forhold til Scor, vi er bare ikke interesseret i konceptet Scor, vi er målrettede mod ligesindede, som vi kan møde i swingerklubben (med tryk på klubben) Swingland og have kontakt med igennem Swingland.dk. Så vidt vi kan se vil en profil på Scor ikke give nogen muligheder for at deltage i noget lignende som vores lukkede forum på Swingland.dk Facebook er ikke en mulighed for os af hensyn til diskretion og datasikkerhed. Nu har i valgt at gøre som i har, så langt så godt. Men så forpligter det altså også at komme med noget mere og bedre information om de nye tiltag, samt information om hvad vi gamle medlemmer af klubben bedst kan gøre for at holde os fast til klubben. Udover den manglende information her på siderne, ville det måske være en god idé at sende mail ud til medlemmerne af klubben om de nye tiltag og muligheder. Vi sidder ihvertfald lidt fortabte tilbage.
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Man kan også oprette en anonym mail adresse, og så sende mails med jeres swinglandvenner. Vi må desværre ikke sende noget ud pga gdpr-loven. Men Lover at jeg vil være at finde til en god snak, lige så snart klubben må åbne igen. Vi er desvære lukket ned, ligesom denne nye side går i luften. Derfor har det også været ekstra svært at tage snakken face to face med jer alle. Er sikker på at mulighederne findes derude. Når corona igen er væk åbner vi mad et brag af en fest. Så håber jeg at i kommer forbi.
LG skrev den 8. maj 2020 kl. 19:13
Argh venner, det er sku en ommer! :'( Som par har man ingen interesse i at lave en profil på scor. Netop det der gjorde at vi som unge og nye valgt jer, var netop fordi siden - når først man havde en bruger, var så "åben". Det gjorde os trygge ved det nye system. Det her er så lukket... lukket på lukket. Vi holder meget af at komme i klubben, men det er desværre et langt større spring at tage afsted nu, når man ikke kan aftale internt på siden via sin profil, man kan ikke se på samme måde hvem der kommer - og en fb side?! det er jo hele konceptet ved, at man er anonym der ryger ved, at I henter folk ind dér. argh hvor er det træls. Jeg tror desværre dette bliver et skift til Amager og hvad end cityswingers har at tilbyde. For helgoland da venner, I havde det perfekte site :'( ??????????????
Administrator-svar af: Birgitte
Er ked af hvis i syntes så dårligt om sitet, Men det kan jeg desvære ikke gøre det store ved. Den ganmle side var tryg og overskuelig. Vi må bare sande at hvis klubben skal kunne forblive eksklusiv, så skal vi havde besøgstallet op. Jeg kan ikke bestemme hvilken klub i besøger, men kun håbe på at i vil give swingland en chance 😉
Nysgerrig47 skrev den 8. maj 2020 kl. 08:00
Hej Birgitte og Dan Hvad er der sket med vores profil, vores beskeder og vores venskaber fra den gamle side? Vi føler os lidt "tabt" på den nye side. Hvordan og hvor tænker I at vi skal kommunikere med andre medlemmer, se deres profiler, lave aftaler om besøg i klubben, osv? Skal vi nu have et medlemsskab på scor.dk for at kunne gøre det?
Administrator-svar af: Birgitte
Hej De er slettet. Vi har gjort opmærksom på at dette ville ske, allerede i febuar månede. Er ked af det hvis i ikke nåede at få beskeden.
Ck roskilde skrev den 7. maj 2020 kl. 06:54
Hej Hvordan bliver vi medlem af den lukket facebook gruppe `?
Administrator-svar af: Birgitte
Den skal man inviteres til. Hvis man ansøger Lizette Rosenguld Så invitere jeg ind. Man skal dog være medlem af klubben for at blive accepteret 😉
sun6andfun skrev den 6. maj 2020 kl. 10:25
Swingland hade en bra och tydlig hemsida. Vad Scor.dk vill går inte att förstå.
Administrator-svar af: Birgitte
Alle nye hjemmesider er svære at hitte ud af, Håber at scor bliver lige så nem at finde ud af 🙂
sun6andfun skrev den 6. maj 2020 kl. 10:22
När jag försöker loggar in på Swingland, där jag varit medlem i flera år, får jag veta att jag är tillfälligt blockerad av ägaren. Varför? Beror det på att klubben inte är öppen eller beror det på Score?
Administrator-svar af: Birgitte
Man kan ikke længere logge in på swingland. Dette er der blevet gjort opmærksom på allerede i februar måned. Klubben er pt lukket pga covid-19. Vi åbner når den danske ragering igen tillader det.
Frisk50 skrev den 6. maj 2020 kl. 02:05
Hej Birgitte og Dan Hvordan kommer man ind i den lukkede Facebook gruppe, og jeg glæder mig til i må åbne igen, at hilse på nye og gamle medlemmer, og selvfølgelig at se alt det nye i har lavet. Knus og kram ?
Administrator-svar af: Birgitte
Den skal man inviteres til. Hvis man ansøger Lizette Rosenguld Så invitere jeg ind. Man skal dog være medlem af klubben for at blive accepteret 😉
JogB skrev den 5. maj 2020 kl. 18:58
Vi føler os også lidt “sat af” da vi bestemt ikke er interesseret i en profil på Scor, ej heller er at finde på facebook.... Vi er stadig medlem af klubben, men før kunne man se ens medlemsstatus og hvor lang tid der var tilbage af ens medlemsskab. Hvor ser man den slags fremover ? Den nye hjemmeside er da flot, men desværre noget “tynd” i det- øv Glæder os til i kan holde åbent igen ?
Administrator-svar af: Birgitte
Vi glæder os også til at kunne åbne igen 🙂 Man kan altid ringe ned til os, ellers vil det blive oplyst i døren, når ens medlemskab er ved at udløbe.
tavarapadagen skrev den 5. maj 2020 kl. 17:45
Tråkigt att inte swingland har kvar en egen hemsida som tidigare! När det är en fantastiskt bra klubb förövrigt. Och en jättetrevlig personal.
Administrator-svar af: Birgitte
Tak for de pæne ord! Vi som ejere er nu heller ikke vildt glade for at miste profilerne. Men det var desværre ikke muligt at beholde, hvis vi ville kunne reklamere på scor. Klubben og personalet ændre sig ikke til andet end det bedre .
Umami skrev den 5. maj 2020 kl. 10:27
Bestemt ikke smart at man ikke kan kommunikere/aftale mere med andre uden at have en Scor profil ? Og at betalt medlemskab køre videre kan ikke bruget til noget, da en del af betalingen var for bedre at kunne se andres billeder og profiler, samt ikke begrænset antal beskeder. STORT ØV HERFRA
Administrator-svar af: Birgitte
Jeg kan ikke løbe fra at i har mistet jeres profiler. Men kan kun sige at det er for at vi kan få en bedre klub. Vi har nu fået lavet en facebook gruppe som er helt lukket for andre end de som er klubmedlemmer. Håber at dette vil ligge et lille plaster på såret.
hunkat skrev den 4. maj 2020 kl. 16:29
Kære alle Jeg glæder mig helt vildt til swingland åbner igen. Glæder mig til alt det nye der er lavet. Og så håber jeg at alle vores bekymringer bliver gjort til skamme. Regner stadig med det er min klub, hvor mine swinger venner kommer og regner med At Birgitte og Dan løser vores bekymringer og måske laver nye tiltag. Jeg håber at alle forsat gerne vil komme og lege. Det er jo nogle dejlige rum. Og det er jo dejligt at have sex SES i Swingland ❤
Administrator-svar af: Birgitte
?❤
Bjornklou skrev den 4. maj 2020 kl. 12:55
Hej! Jag vill från Sverige tacka för den tiden som varit! Jag och många mer kommer tyvärr inte tillbaka till Swingland eftersom att man inte kan göra avtal på hemsidan så som man gjort tidigare... Så nu blir det Cityswingers i stället. ***** Scor.dk No Thanx !**** Bye Bye Swingland !! Och hur blir det med våra pengar som vi betalat för att kunna nyttja sidan? Får vi tillbaka dom eller blir vi Blåsta ?
Administrator-svar af: Birgitte
Det er både muligt at lave aftaler på Scor og på vores Facebook side. Vi har valgt at gøre således at Guldmedlemskaber bliver til klubmedlemskaber. Dog er de halveret i antal dage, da disse medlemskaber var meget billigere. Så ingen mister deres penge.