(+45) 60 81 82 83 info@swingland.dk

Væggen.

OBS – Ris og ros samt tak for sidst bedes skrives i “Gæstebogen”

 

Væggen er til at søge efter en aftale, eller melde man kommer.
Vi gør opmærksom på at holde sig til ikke at nævne navne, specifike kendetegn. Men holde sig til klubbens regel omkring anonymitet.

Du kan istedet for bruge en specifik situation, eller en breddere beskrivelse af personen eller lign.

Opslag som ikke er passende herinde vil blive slettet uden varsel.

Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
Felter med * er nødvendige.
Du kan få en forhåndsvisning af dig indlæg inden send.

Navn er valgfrit - Men ingen upassende navne.
Scorprofil skal kun udfyldes hvis man har en

Vi ressevere rettigheder til at ændre eller slette opslag som strider imod klubbens regler.
Vi opfordre altid til en høflig tone.
2041 indlæg.
Magadrille skrev den 12. juni 2020 kl. 05:11
Hej Vi savner nogle priser: Hvad koster medlemskab Hvad koster det at ko mme ind Etc. Mvh Magadrille
Administrator-svar af: Thenador
Hej Magadrille. Priserne kan oplyses ved at ringe eller skrive til klubben. 🙂
LTR skrev den 6. juni 2020 kl. 20:16
Hvornår regner I med at åbne igen?
Administrator-svar af: Thenador
Hej LTR. Lige så snart få kan få lov til det og sikker på at overholde de retningslinier. - men som det ser ud er det først i fase 4 - Dvs til august.
Lolla skrev den 1. juni 2020 kl. 11:42
Det vil være fint hvis der blev lagt flere billeder på hjemmesiden af klubbens lokaler.
Administrator-svar af: Thenador
Hej Lolla. Der kommer flere billeder ind. Men pga. opstændighederne har vi ikke kunne få taget nogle nye endnu. Så vi afventer at det bliver muligt.
OsTo skrev den 23. maj 2020 kl. 22:14
Jeg synes mange af kommentarerne er alt for hårde ved SL. Jeg kan godt forstå, at det kan føles træls når ens profil bliver slettet, og det "univers" man har været vant til at bruge, erstattes med et andet. Men som der er svaret flere gange, har SL simpelthen brug for nogle flere gæster. Der er mange hyggelige ting ved en klub der har sit eget, lille eksklusive klientel. Men det må være svært at bygge en forretning på i længden. Vi har besøgt SL et par gange, og har følt os godt modtaget. Men vi har også tænkt, at mange af gæsterne virkede som en lille "lukket klub"- Og her tror jeg godt at samarbejdet med Scor vil kunne tiltrække flere og nye gæster. Vi glæder os i hvert fald til at besøge klubben igen når den åbner, og håber at SL får den opblomstring som den fortjener.
Hemmeligt skrev den 21. maj 2020 kl. 23:40
Godaften frækkerter, sikke et forsømt forår, jeg håber vi alle kommer væltende i hobetal når vi må “komme” hinanden ved igen i klubben? Jeg savner jer, og er virkeligt spændt på at se hvad I har begået af ændringer? Det bliver helt noget andet at vi ikke kan se hvor mange der er meldt til på en aften, men hvis det bliver samme tendens som i Tucan, så glæææder jeg mig til udvalget? Det skal nok blive helt fantastisk? Frække tanker Fra SL’s Hemmeligt, på Scor: Himmelstiege
One4you skrev den 20. maj 2020 kl. 16:44
Glæder mig helt vildt til klubben åbner igen. ?
Primal Architect skrev den 18. maj 2020 kl. 23:26
Hvordan kan man tilmeld sig i Swingland? Eller/og oprette et profil herind? Kh, Primal Architect
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Vi sendte i februar, et brev ud til alle profiler på swingland. Hvis du ikke nåede at se det, eller hvis du har misforstået det, kommer der her en forklaring. Vi har indgået et samarbejde med scor.dk dette betyder at det ikke længere er tilladt os at havde profiler på hjemmesiden. Det betyder ikke at scor ejer nogen andel af swingland. Vi er stadig en forretning for os selv. Derfor kan man ikke længere logge ind på swingland.dk Vi har heller ikke nogen andel i scor.dk derfor kan vi ikke overføre medlemskaber til scor. Hvis man ønsker profil på scor, skal man derfor selv oprette den. Der er ingen krav om at man skal havde profil på scor, det er 100% frivilligt. Man skal dog stadig være medlem af swingland, for at kunne komme ind i klubben. Dette er det ikke lavet om på. Man kan på den nye hjemmeside, skrive på væggen efter aftaler, skrive om man kommer i klubben eller hvad man nu lyster. Dette er offentligt. Vi anbefaler at man kan oprette en mailkonto til ens søgninger. På den måde vil man ikke skulle bruge en privat mail til swinger-kontakt. Man kan også blive tilføjet vores Facebook-grupper. De er begge 2 hemmelige så man skal inviteres til dem. Den første Facebook-gruppe er for alle der har interesse i swingland. Den anden gruppe er KUN for medlemmer af swingland. Fælles for begge grupper er at man skal inviteres. Man kan blive inviteret af andre medlemmer, så kender man en der er i gruppen, kan denne invitere. Hvis man ikke ved om man kender et medlem kan man skrive til Lizette Rosenguld hvilken gruppe man vil ind i. Man skal samtidig ansøge Lizette om venskab. Man kan slette venskabet efter man har modtaget invitationen. Hvis man skal godkendes som medlem i gruppen for klubmedlemmer, skal man oplyse sit profilnavn.
masu skrev den 16. maj 2020 kl. 16:59
Det skidt det med Scor så desværre vi ude for good
Administrator-svar af: Birgitte
Det er jeg ked af at høre. I skal ALTID være velkommen tilbage.
Gaffedyret skrev den 15. maj 2020 kl. 19:09
Jeg er sikker på at hvis i skriver til Lizette Rosenguld, og opgiver jeres profilnavn så anbefaler hun jer til gruppen, så er der 2 spørgsmål og når i har svaret på dem kommer i ind 🙂
Administrator-svar af: Birgitte
Det er nemlig rigtigt 😉
DomOgSub skrev den 14. maj 2020 kl. 22:30
Hvis det er meningen, man skal kunne kommunikere via en (hemmelig/skjult) Facebook-gruppe, bør vedkommende, man skal skrive til for at komme ind i gruppen, nok svare på henvendelser ?
Administrator-svar af: Birgitte
Hej Jeg har desværre ikke været ved min computer de sidste 2 dage. Jeg lover at svare alle så hurtigt det er muligt 😉
KDV skrev den 11. maj 2020 kl. 20:20
Frisk50: Tak for info. Det var det svar, vi forventede (desværre)
Administrator-svar af: Birgitte
Hvis vi skal se det positive såååå bliver alle bare det mere liderlige, eller noget 😀
Frisk50 skrev den 11. maj 2020 kl. 19:15
KDV : Efter hvad der siges fra andre klubber, er swingerklubber med i fase 4 som tidligst skulle være omkring August
Administrator-svar af: Birgitte
Lige præcist :´(
KDV skrev den 11. maj 2020 kl. 16:41
Vi følger spændt med i, hvad der bliver meldt ud mht. de forskellige åbningsfaser omkring Covid-19 (glæder os til genåbning af klubben!!). Hvad skal der gives lov til at åbne, før at SL også kan åbne. Går ud fra, at der ikke bliver sagt noget om swingerklubber 🙂 Er det deltagerantal eller fitness (det kan jo godt være lidt fysisk hårdt sådan en aften i SL) eller hvad??
Administrator-svar af: Birgitte
Hahaha vi går under natklub og diskoteker, Sååå hvis danskerne ikke fortsætter med at holde afstand og alt det der... Så må vi først åbne til august :´(
Frisk50 skrev den 11. maj 2020 kl. 13:55
Om klubben er det ene eller det andet er ikke vigtigt for mig, det vigtigste er den gode ånd og de frække rammer. Stemningen i klubben skaber vi gæster selv, Birgitte og Dan, og deres dygtige personale, vil nu som før gøre alt de kan for at vi føler os trygge og hjemme. Så at klubben nu er under samarbejde med scor gør ikke at jeg dømmer den ude. Så snart det bliver muligt at ses igen, vil jeg være at finde på gangene, på vej mod frække oplevelser i de mange skønne rum. P.S er vildt nysgerrig efter at se hvad i har syslet med under nedlukningen ?
Administrator-svar af: Birgitte
Åh og vi gør det jo kun for jer <3 Vi kan næsten ikke vente med at vise frem hvad vi har fundet på.... Kan kun sige GLÆD jer 😀
Fantasier skrev den 11. maj 2020 kl. 11:39
Ja vi glæder os simpelthen til jeres skønne selskab og masser af lækker samvær! Flere knus
Administrator-svar af: Birgitte
Og MASSER Kraaaaam 😉
W2 skrev den 11. maj 2020 kl. 08:32
Tillykke med den nye hjemmeside ! - Og ikke mindst samarbejdet med Scor 🙂 Vi glæder os meget til at se, hvad dette spændende samarbejde kan udvikle sig til. Det bli'r dejligt, når I atter dørene på den anden side af krisen. Knus fra W2
Administrator-svar af: Birgitte
Uh lover at vi ikke har ligget på den lange side... Det er jo næsten en hel ny klub :-* Vi glæder os til at se jer <3
Fantasier aka Fanta-sier skrev den 10. maj 2020 kl. 21:16
Vi glæder os helt vildt til klubben åbner, vi savner jeres gode værtskab og ikke mindst de skønne gæster som er spræng liderlige og dejlige. Vi kan næsten ikke vente til i åbner, at sexe alene er sq ik det samme...!!. Knus og op med det dejlige humør..
Administrator-svar af: Birgitte
Nej det er jo næsten ikke til at holde ud..... Men vi er klar når Mette siger at vi igen må være frække sammen <3
dkcouple skrev den 10. maj 2020 kl. 19:54
Flot ny hjemmeside. Vi er spændte på hvad samarbejdet med Scor, fører med af nye spændende og frække tiltag 🙂 Vi glæder os MEGET til at klubben åbner igen efter Corona-krisen. selvom det nok bliver en ændret adfærd, vi kommer til leve med i den næste lange periode. Men vi håber det bedste ... 🙂 Knus J&K
Administrator-svar af: Birgitte
Tak... Vi syntes nu også at den er flot <3 Vi glæder os til at vise alt det nye frem :-*
Svenskar skrev den 10. maj 2020 kl. 19:45
Vi saknar er fina klubb, den bästa klubben vi vet. Vi kommer tillbaka så fort gränsen och klubben är öppen igen, var rädda om er.
Administrator-svar af: Birgitte
Ja når den danske regering åbner os igen, så er vi klar med fest o kram 😉
frække venner skrev den 10. maj 2020 kl. 19:36
Dan og Birgitte er jo stadig vores fantastiske værter og som for mig giver klubben gnisten fra start med et velkommen og hyggen i baren Den eneste klub hvor jeg får et kram og dejligt at se dig ? om hjemmesiden er via scor er ikke vigtig for mig..jeg kan jo skabe en ny indbakke ? så vi ses i den bedste klub mår vi snart må komme igen ... Henriette ?
Administrator-svar af: Birgitte
Og vi har lagt alle vores kram på lager, så der er rigeligt til at dele ud af når vi igen må :-*